Branchenyt

Nokia 7600 hos 3

Nokia’s 3G telefon 7600 sælges nu i 3’s butikker.

Nokias 7600 har indbygget kamera og stor farveskærm med 65 000 farver. Med Nokia 7600 kan man tage stillbilleder, indspille videoklip, sende og modtage MMS, benytte mobil e-mail samt lytte til musik. Det er også muligt at se og lytte til for eksempel en musikvideo eller nyheder i realtid. 3’s kunder vil også kunne benytte 3Portalen og derigennem se nyheder fra TV2 i levende billeder, få nyheder fra Reuters og Berlingske Tidende, se superliga fodbold samt indslag fra MTV og meget mere.

”At den førende producent af mobiltelefoner, og med så stærkt et brand som Nokia, nu også tilbyder 3G-mobiler er af stor betydning for markedet. Nokia 7600 er en lille flot mobil, som på en tiltalende måde præsenterer vores mobile medietilbud”, siger Mads Eriksen, Marketingdirektør, 3, Danmark.

Eneste minus som vi kan se det er, at hukommelsen ikke kan udvides og det er heller ikke muligt, at fortage videoopkald med denne model. Men hvad den futuristiske Nokia eller kan, vil vi se på nærmere i en 1st test snarest.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here