Apps

Nokia Lifeblog til Nokia 7610

ET NYT INNOVATIVT koncept som kan anvendes med Nokia 7610 er programmet Nokia Lifeblog, som vi netop i dag har modtaget i en ny ”silver grey” 7610. Mobiltesten af selve 7610 har vi allerede publiceret tidligere på ugen.

I henhold til presseinformationen fra Nokia burde Lifeblogprogrammet være for installeret på 7610, men som vi selv og mange andre efterfølgende har konstateret, er dette af uforklarlige årsager ikke tilfældet. Men som nævnt i indledningen har vi netop nu modtaget et nyt testeksemplar med Lifeblog og vi vil i de nærmeste dage se nærmer på dette program og vender tilbage i næste uge med en 1st test.

Nokia Lifeblog er et kombineret program til både mobiltelefonen og PC´en. Programmet til mobiltelefonen optager og organiserer det digitale indhold – så som billeder, videoklip og meddelelser. Programmet behøver ikke at være åbent, da materialet bliver gemt i baggrunden. For at overføre billeder, videoklip og testmeddelelser fra 7610 til Lifeblogprogrammet i en PC kræves det kun ét tryk på en knap. I programmet til PC´en kan brugeren bladre og søge efter sin multimediedagbog ved hjælp af en tidslinje eller dele sine dagbogsposter med andre via e-mail.

Comment here