Nye mobiltelefoner

Nokia: N-Gage QD

Allerede i de sidste mange dage kunne man se et billede af den nyeste N-Gage model på diverse debat fora på nettet til trods for at Nokia først i dag officielt lancerer det nyeste medlem i Nokia familien.

Nokia siger selv at den nye model er udstyret med forbedrede spiltaster, bedre skærmbelysning, smartphone-funktioner, en ny N-Gage Arena-applikation og har længere batterilevetid.

”Efter seks måneder med N-Gage på markedet har vi forbedret produktporteføljen med hensyn til den respons, vi har fået, siger Johan Eidhagen, Marketing Manager Nordic, Nokia Multimedia. Med forbedret ergonomi og nye spiltaster kan man nu starte et spil med et enkelt tryk og få en bedre spiloplevelse. Vi har forlænget batterilevetiden og tilført en ”hot-swap”-port for at gøre det enklere at skifte spil. Vi har ligeledes forbedret måden, man holder spillekonsollen på under mobilsamtale ved at flytte højtaler og mikrofon.”

N-Gage QD kommer i butikkerne fra og med maj i Europa, Afrika og Asien og i juni kommer den til USA. Spillekonsollen vil blive solgt i to versioner: GSM 900/1800 (til Europa, Afrika og Asien) og GSM 850/1900 (til USA). Butiksprisen forventes at blive 199 euro eksklusiv moms og vi gætter derfor at  prisen i Danmark kommer til at ligge under 2.000,- kr.

Prisen for den første N-Gage har siden lanceringen for et halvt år siden gået stødt ned af  og med lanceringen af en efterfølger er vi ret så sikker på at prisskruen for vil få endnu et hak ned af.

N-Gage QD er blevet lidt tungere idet QD modellen med standard batteriet vejer 143 g og det er små 6 g mere end den første N-Gage. Størrelsen er fra Nokia angivet til 118 x 68 x 22 mm og til sammenligning er samme data for den første N-Gage 113,7 x 69,7 x 20,2 mm.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here