Nye mobiltelefoner

Nokia N8

Med lanceringen af Nokia N8 i dag, tager Nokia udviklingen af smartphones til næste skridt. Nokia N8 er udstyret med den seneste version af Symbian, Symbian^3, som bl.a. giver mulighed for multi-touch og multi-tasking. Med Nokia N8 bliver der for alvor sat fokus på sociale netværk. På telefonens startside får du live feeds fra Facebook og Twitter, så du nemt kan holde dig opdateret med, hvad der forgår i dit sociale netværk. Facebook events bliver også overført direkte til din kalender, så du er sikker på, aldrig at gå glip af noget.

Nokia N8s forbedrede billedfunktioner afspejles i telefonens 12 megapixel Carl Zeiss kamera med Xenon blitz, som gør det muligt at optage videoer med HD-kvalitet. Ved at koble telefonen til hjemmebiografen derhjemme kan du nyde film i HD-kvalitet med Dolby Digital Plus surround-sound direkte fra telefonen. Nokia N8 giver dig også muligheden for at bruge telefonen til at se on-demand web TV, så du kan holde dig opdateret og blive underholdt af kanaler som CNN, E! og National Geographic.

Nokia N8 er den første Nokia-telefon med Qt, der er en software udviklerplatform, som gør det nemmere for udviklerne at udvikle applikationer og indhold på og til Symbian^3s åbne platform.

Nokia N8 forventes på markedet i tredje kvartal af 2010 til en forventet salgspris på 2775,- DKK ksklusive moms og uden eventuelle tilskud.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here