Branchenyt

Nokia N90: leveringsproblemer inden lanceringen

Nokia har jvf. det tyske online-magasin Xonio.com, problemer med at holde trit med produktionen af den nye N90 – og dette endda inden modellen for alvor er blevet lanceret.

Xonio.com kan fortælle, at Nokia ikke har forventet en så stor efterspørgsel af selskabets nye 2-megapixel-kamera mobiltelefon – N90. Nu må køber indstille sig på lidt længere leveringstider, end det man normalt er vant til. Til historien hører også, at Nokia i første omgang havde planlagt en lancering i Danmark for en lille måneds tid siden, men at lanceringen  er blevet udskudt til senere i denne måned.

Vores danske oplysninger, harmonerer således meget fint med de informationer Xonio.com har fået fra den tyske Nokia afdeling ang. leveringsproblemer af denne nye model. De to andre nye N-modeller, N70 og N91 er forsat stadig planlagt at blive lanceret inden årets udgang.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here