BranchenytNyt fra os

Nokia N95 – læst over 11.000 gange allerede på mobilbladet

MAN MÅ HAVE ligget i koma i noget tid, hvis man ikke har lagt mærke til den hype der har været, og stadig er omkring Nokias supermobil N95. Vi bragte vores egen test for snart en måned siden, og allerede nu er artiklen blevet læst over 11.000 gange!

Til sammenligning, så er den mest læste artikel på mobilbladet p.t. vores test af Sony Ericsson W810i, som blev publiceret i april måned sidste år, læst over 43.000 gange.

Der er ikke noget der tyder på, at interessen for Nokia N95 skulle være faldende, og med den tilgang af læser som vi hver måned kan registrere, så går de næppe lang tid, inden Nokia N95 også sætter sig i førerpositionen hvad mest læste artikel på mobilbladet.dk angår.

Det er i øvrigt vigtig at nævne, at hører du til de heldige, som fik fingrene i en N95 i de første uger, så check hvorvidt du allerede har den seneste firmware – der er nemlig kommet en ny en af slagsen i mellemtiden. Du kan se efter den nyeste firmware i Nokia PC Suite. Husk du kan læse – eller genlæse – vores test af Nokia N95.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here