Branchenyt

Nu kan Telia-kunder få fri data

Hver femte danske mobilkunde løber jævnligt tør for data i deres mobilabonnement. Derfor lancerer Telia i dag Fri Data til alle danskere, der ønsker at være fri for begrænsninger i deres mobilabonnement. Fri Data bliver en del af Telias nye mobilportefølje, der også giver Telia-kunder mere frit valg blandt en række digitale tillægstjenester.

”Det er velkendt, at dataforbruget på mobiltelefoner stiger. Men den voldsomme acceleration i dataforbruget, som vi oplever netop nu, den er ny. Derfor sætter Telia dataen fri,” fortæller Gustav Berghog, der er privatkundedirektør i Telia Danmark.

Fri data i hele Norden
I løbet af 2017 sendte Telia over 740.000 beskeder ud til kunder om, at de nu var tæt på at ramme dataloftet i deres abonnement. Og 21 pct. af alle mobilkunder ramte faktisk dataloftet mindst en gang i 2017 og blev dermed sat ned i datahastighed eller valgte at tilkøbe mere data. Et irritationsmoment og en stressfaktor, som Telia nu gør op med.

”Vi bruger vores mobil til så mange praktiske og sociale gøremål i løbet af dagligdagen, at det er voldsomt frustrerende, pludselig at skulle forholde sig til, at man nu er ved at løbe tør for data. Det er et af de såkaldte pain-points, som Telia gerne vil gøre op med. Og derfor lancerer vi nu fri data til vores kunder, ikke bare når man er hjemme i Danmark men i hele Norden,” siger Gustav Berghog.

20 GB udlandsdata
Det nye abonnement med fri data får navnet Telia One. Udover fri data, fri tale, fri sms og fri mms i hele Norden, får kunder med et Telia One-abonnement også 20 GB udlandsdata med uden ekstra beregning. De kan frit bruges i alle lande, der indgår i Telias Roam-Like-Home koncept.

De to øvrige abonnementer er også holdt ganske simpelt. De indeholder fri tale, fri sms og fri mms, og adskiller sig derfor kun på mængden af data med henholdsvis 6 GB og 15 GB.

Samtidig gør Telia også op med digitale tillægstjenester som en integreret del af mobilabonnementerne. Fremover vil den enkelte kunde frit kunne vælge hvor mange og hvilke tjenester han eller hun ønsker at tilknytte sit abonnement.

Eksisterende kunder kan frit vælge om de vil beholde deres nuværende abonnement på uændrede vilkår eller overgå til et af Telias tre nye abonnementer.

Her kan du læse mere om Telias nye produkter.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here