Branchenyt

Nu kommer mini-modellerne

Foråret har stået klart i de nye flagskibes tegn. HTC One (M8). Samsung Galaxy S5. Sony Xperia X2. Og senere i denne måned ser også LG G3 dagens lys.

Når der nu er et tidsmæssigt sammentræf af disse flagskibe, så ligger det lidt i kortene, at når mobilproducenterne præsenteres deres ”mini-udgaver” af flagskibene, så bliver det næsten også samtidigt. Mens de første billeder af ”HTC One mini 2” er dukket op på nettet, så har Samsung selv løftet sløret for Galaxy S5 mini. På Samsungs finske hjemmeside, stod pludselig en ny model i listen: SM-G800 F. Kendere vil vide, at SM-G800 er den interne modelbetegnelse for Galaxy S5. Men det er ikke kun i Finland der må sidde en webmaster med røde øre.

Også Samsung New Zealand har gjort sig uheldigt bemærket. På et tætskrevet dokument der beskriver garantiordningen, stod også tidligere Galaxy S5 mini opført. Men dette er efterfølgende blevet fjernet igen.

Skal vi så forvente en efterfølger til Xperia Z1 compact? Ikke utænkeligt, men på den anden side, så har vi svært ved at se nødvendigheden for dette.

Vi forventer, at både Galaxy S5 mini og HTC One mini 2 bliver præsenteret i indeværende måned.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here