BranchenytNyt tilbehør

Nu rammer Samsung Gear S2 de danske butikker

I dag kommer Samsung Gear S2 i de danske butikker. Gear S2 er et smartwatch, der har et markant anderledes udtryk end sine forgængere. Gear S2 har et slankt design (11,4 mm), et helt nyt, rundt display og en optimeret brugergrænseflade. Gear S2 har en unik, bevægelig ring rundt om urskiven og en ’hjem’- og ’tilbage’-knap, der gør uret nemt og intuitivt at bruge i alle situationer.

”Smartwatches bliver mere og mere populære, men de har tidligere været kritiseret for at se klodsede ud. Med Gear S2 har vi udviklet et stilrent design, der er mere diskret end tidligere modeller. Den bevægelige ring om urskiven sikrer desuden, at brugervenligheden er i top, hvilket er usædvanligt for så lille en ’gadget’” siger Erik Borgvall produktchef for wearables hos Samsung i Norden.

Med Gear S2 kan du let modtage notifikationer og sende beskeder direkte fra din arm, følge dine træningsmål med den smarte 24-timers aktivitetslog eller downloade nye applikationer, der er tilpasset urets brugergrænseflade. Takket være den skarpe skærm, den kraftfulde processor, IP68 klassificeringen og det nyeste Tizen styresystem er det let at udføre alle slags opgaver på uret. Gear S2 har en batterilevetid på to til tre døgn og lades simpelt op via trådløs opladning. Uret er endda udstyret med NFC, hvilket gør det muligt at benytte funktioner som mobile betalinger og elektroniske nøgler til eksempelvis hjemmet eller hotellet.

”Gear S2 er fuldt kompatibel med andre Android-enheder med en Andriod version 4.4.2 eller senere. Allerede nu findes der omkring 1000 applikationer, der er tilgængelige til Gear S2, fx trænings eller underholdningsapplikationer. Vores mål er, at antallet skal stige til 3000 applikationer inden årets udgang” siger Erik Borgvall.

Et ur til enhver smag
Gear S2 kommer i to versioner: Gear S2 Classic, der med sin sorte urskive og læderrem giver et sofistikeret og tidløst look, og Gear S2, skabt til den aktive type, der vil have et mere sporty og minimalistisk design. Gear S2 versionen kommer i to farver: mørkegrå eller sølv med hvid rem. Urskivens baggrund og rem kan skiftes for at give uret en mere personlig stil.

Både Samsung Gear S2 og Samsung Gear S2 Classic kommer i butikkerne den 6. november til en vejledende udsalgspris på:

Gear S2 – 2.599 kr.

Gear S2 Classic – 2.999 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here