NyhederNyt tilbehør

Ny iPod touch med endnu større ydeevne

I dag præsenterede Apple den nye iPod touch med forbedringer til ydeevne, funktionalitet og kommunikation til en fantastisk pris. A10 Fusion-chippen, der er udviklet af Apple, giver forbedret ydeevne i spil, og som noget helt nyt på iPod, medrivende oplevelser med augmented reality (AR) og Group FaceTime, der gør det nemt at snakke med flere familiemedlemmer, venner og kollegaer på samme tid. Den nye iPod touch kan bestilles på apple.com/dk og i Apple Store-appen fra i dag og i butikker senere på ugen.    

“Vi har gjort den prismæssigt mest overkommelige iOS-enhed endnu bedre med en ydeevne, der er dobbelt så hurtig som før, Group FaceTime og augmented reality,” sagde Greg Joswiak, Apples Vice President of Product Marketing. “Det ultratynde og lette design har altid gjort iPod touch ideel til spil, musik og meget mere, uanset hvor du er.” 

iPod touch fås nu med en kapacitet på 256 GB, så der er masser af plads til at downloade musik, som man kan lytte til offline gennem Apple Music eller iTunes Store. Med Apple Music har abonnenter adgang til et katalog med over 50 millioner sange, tusindvis af playlister, Beats 1-radio og daglige udvalg fra verdens bedste musikeksperter. Abonnenter kan lave deres egne playlister, se musikvideoer, lytte til eksklusive Beats 1-programmer fra deres yndlingskunstnere on demand og dele musik med vennerne. Apple Music er nu tilgængelig i over 100 lande og tilbyder den mest omfattende musikoplevelse nogensinde.

iOS er verdens største spilplatform, og med tre gange så hurtig grafik på den nye iPod touch afvikles spil endnu mere jævnt og tager sig endnu flottere ud. Gamere kan se frem mod efteråret, hvor Apple Arcade kommer – en abonnementsbaseret spiltjeneste med over 100 nye og eksklusive spil uden reklamer eller ekstra køb samt muligheden for at downloade spil, som kan spilles offline. Apple Arcade er det perfekte komplement til det allerede enormt populære katalog med gratis spil i on App Store. 

Den nye iPod touch byder også på sjove og produktive AR-oplevelser inden for gaming, undervisning og surfing på nettet. AR er endnu mere engagerende og medrivende med de nye muligheder for delt AR, vedvarende AR, som er knyttet til et bestemt sted, og billedgenkendelse, som gør den nye iPod touch i stand til at trylle liv i 3D-objekter som legetøj og skulpturer.

Priser og tilgængelighed

  • Den nye iPod touch fås til en startpris på 1.799 kr. for modellen på 32 GB, 2.699 kr. for modellen på 128 GB og 3.599 kr. for modellen på 256 GB på apple.com/dk, i Apple Store-appen og kan desuden købes hos autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte udbydere (priserne kan variere). iPod touch fås i seks farver: space grey, hvid, guld, blå, pink og (PRODUCT)RED. 
  • De nye iPod touch-modeller kan bestilles fra i dag på apple.com/dk og i Apple Store-appen i Australien, Belgien, Canada, Danmark, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Japan, Luxembourg, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA og Østrig
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001