NyhederNyt tilbehør

Ny Parrot AR.Drone med GPS på vej

Til april 2014 lancerer Parrot den nye Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition, som er en særudgave af den camouflagefarvede AR.Drone 2.0 med GPS Flight Recorder-modul. Erfarne piloter vil få gavn af en mere nøjagtig stabilisator, flyvning vist i 3D, GPS-lokalisering af flyruten og mulighed for, at AR Drone 2.0 flyver på automatpilot.

Flight Recorder-modulet kobles til USB-porten i Parrot AR.Drone 2.0 og fungerer som en sort boks, der registrerer mere end 350 forhold, blandt andet quadrikopterens nøjagtige position i løbet af hver flyvning. Ved en flyhøjde på mere end seks meter vil den også øge stabiliteten. Den indsamlede data kan ses i 3D og  analyseres ved hjælp af kortene i AR.Drone Academy.

Via den indbyggede 4GB Flash-hukommelse kan Flight Recorder-modulet også optage cirka to timers HD-video. Videoen kan nemt deles med andre piloter i AR.Drones community i AR.Drone-akademiet.

GPS Flight Recorder har desuden to supplerende features:

•         «Klik & flyv» mode

Takket være Flight Recorder-modulet er piloten og quadrikopteren geo-lokaliseret på et kort. Med et klik på kortet i AR.Drone-app’en på sin smartphoneskærm eller tablet vælger man en destination. Derefter indstiller man flyhøjde og hastighed, og Parrot AR.Drone 2.0 flyver til den ønskede destination (afhængig af wifi-rækkevidde).

•         «Kom hjem» feature

Et klik på Home-knappen og Parrot AR.Drone 2.0 vender tilbage til dens oprindelige startsted.

Til ekspertpiloterne:

Flight Recorder-modulet er kompatibelt med MAVLink Open Source kommunikationsprotokol og kan også benyttes med Ground Control-løsninger til at fastlægge flyruter. Desuden kan den enestående open source-autopilot, Paparazzi, som er udviklet af studerende på Delft University of Technology i Holland, nemt installeres på Parrot AR.Drone 2.0. En rute programmeres helt enkelt på computeren, hvorefter AR.Drone 2.0 vil kunne flyve ruten automatisk.

Den nye Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition indeholder:

•                          1 Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand

•                          1 Litium-Ion genopladeligt batteri (omtrent 12 minutters flyvetid)

•                          1 Parrot Flight Recorder (GPS-modul)

Vejledende udsalgspris: DKK 2.999,-

Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition er tilgængelig online og i udvalgte butikker fra april. Liste over salgssteder: findes på www.parrot.com

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here