BilledegalleriNye mobiltelefonerNyheder

Ny Razer telefon kommer eksklusivt hos 3

Fra den 3. november kan 3 som det eneste teleselskab tilbyde en smartphone fra verdens største gamerproducent Razer. Det sker, når Razer lancerer deres første smartphone nogensinde. Telefonen er målrettet gamere og kommer med verdens første 120Hz Ultramotion display, som giver den skarpeste og mest flydende grafik og med dual front-facing stereo højttalere fra Dolby ATMOS.

I maj måned kunne 3 Group annoncere et globalt samarbejde med det førende brand inden for gaming, Razer, og nu springer Razer ud som mobilproducent. Det betyder, at kunder hos 3 fra i morgen kan bestille et eksemplar af den første smartphone fra gaming giganten Razer. Telefonen kan forudbestilles på 3.dk hos 3’s kundeservice samt i alle 3Butikker og kommer til salg direkte i butikkerne den 17. november.

”Hos 3 stræber vi efter at være de første med det nyeste. Samarbejdet med Razer giver os mulighed for at kunne tilbyde noget unikt til gamere i Danmark. Mobilgaming og eSport bliver større og større, og derfor er vi meget stolte over at være det eneste teleselskab, der kan tilbyde en telefon målrettet netop det publikum”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Perfekt telefon til gamere
Razers første telefon kommer med en Snapdrageon 835 processor, 5,7 tommers skærm med en opløsning på 2560 x 1440 og udstyret med 8GB ram hukommelse. Telefonen er udviklet specielt til gamere, og det ses især på billede og lydkvaliteten.

”Alle Razers produkter er specielt udviklet til at møde de høje krav, som gamere har til deres udstyr. De krav indfrier denne telefon fuldstændigt. Der er virkelig kræset for grafik og lyd med et 120Hz Ultramotion display og THX Certified Audio, så oplevelsen bliver så virkelighedsnær som muligt. Derudover kommer telefonen med et 4000mAh batteri, der er et af de mest powerfulde batterier på markedet, som virkelig kan trække mange timers gaming. Vi glæder os meget til at se, hvordan de danske gamere tager imod Razers første flagskib”, siger David Elsass.

Den nye telefon fra Razer kommer i to udgaver. Begge udgaver kommer i helstøbt sort aluminium, hvor limited edition vil have det karakteristiske grønne Razer logo på bagsiden.

Hvis man som kunde vil sikre sig et eksemplar af Razers telefon, skal man være hurtig, da 3 kun får et begrænset parti af de to modeller. På verdensplan bliver der kun produceret 1337 stk. Razer limited edition.

Priseksempel:
Razer normal edition og special edition med 64GB kan købes hos 3 med et Fri tale 20 GB-abonnement med 3Deling og 3LikeHome for 150-/md. i 30 mdr. for telefonen og 200,-/md. for abonnementet med 6 måneders bindingsperiode, hvilket svarer til en mindstepris på 5.800,- kr. inkl. oprettelse.

Kontantpris uden abonnement: 5.899,-

Her kan du se de to nye telefoner fra Razer og forudbestille et eksemplar fra den 3. november:
https://www.3.dk/razer-phone

Find din nærmeste 3Butik her: https://www.3.dk/om3/find-butik/

Specifikationer: 

Model Razer
Platform Android 7.1
Skærm 5.7” IGZO LCD 1440×2560 120Hz Skærm
Processor Snapdragon 835
Hukommelse 64GB – microSD class10 kort op til 2TB
Ram 8GB
Netværk 4G
Hovedkamera 12MP + 13MP Dual kamera
Frontkamera 8MP kamera
Fingeraftrykslæser Ja – på siden
Størrelse 158.5 mm x 77.7 mm x 8 mm
Dual sim Nej
Vægt 197 gram
Batteri 4.000 mAh
Hurtig opladning? Ja
Ladestik USB-C
Simkort Nano
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here