BranchenytNyt tilbehør

Ny serie af beskyttelsestilbehør fra CAT kommer til Danmark

Bullitt Mobile Ltd., verdensomspændende licenstager af Cat®-telefoner og tilbehør, annoncerede i dag, at Aurora Gruppen bliver eksklusiv distributionspartner af virksomhedens tilbehørsportefølje i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Produktserien med robust design, der er lavet til at beskytte mobiltilbehør, giver elegant beskyttelse af de nyeste iPhone 5C, iPad Air og Samsung Galaxy S5.

Cat-tilbehør er udelukkende fremstillet af SAIFTM, et aktivt materiale med enestående stødabsorberende egenskaber. SAIF er i stand til at ændre egenskab afhængig af, hvor hurtigt det skal reagere på stød. Materialet er fleksibelt, men stivner ved slag.

“Vi er rigtig glade for at kunne fortælle om dette partnerskab med Aurora Group og for at kunne udvide produktseriens tilgængelighed,” sagde Severine de Maximoff, Accessories Business Manager, Bulliitt Mobile Ltd.

Maximoff tilføjede: “Vores udvalg af mobilhylstre er revolutionerende, når det gælder støddæmpning og beskyttelse, takket være den eksklusive anvendelse af SAIF-materialet. Ikke alene giver de tilstrækkelig beskyttelse til at undgå beskadigelse af telefonen ved fald fra højder på op til 1,8 meter, de giver også fuld adgang til alle funktioner på telefonen. I modsætning til mere uhåndterlige hylstre, kan du stadig oplade din telefon og bruge alle slags hovedtelefoner uden at skulle fjerne hylsteret, hvilket gør det meget mere brugervenligt for forbrugerne.”

Produktrækken fås med priser fra 24,99 euro for serien ACTIVE UTILIY®. For dem, der vægter design højt, er der ACTIVE URBAN®-produktserien, som har elegante metaldele rundt om hylsteret. Begge hylstre giver ultimativ beskyttelse mod alle større stød og fald fra højder, som smartphones er udsat for til daglig.

Du kan se mere på www.auroragroup.eu

Comment here