Branchenyt

Ny succes-mobil fra HTC hos 3

3 udvider nu 3 sit populære HTC-sortiment med en ny, eksklusiv high-end-mobil. HTC Touch HD skiller sig især ud med sin store, flotte skærm og sin helt unikke skærmopløsning.

Med HTC Touch HD slår HTC for alvor sit navn fast som én af verdens førende virksomheder inden for udvikling og design af avancerede mobiler. HTC Touch HD imponerer fra første øjekast med sin 3,8 tommer Wide Screen VGA skærm med en opløsning på 480 x 800 pixel hvor tekst, billeder og film fremstår knivskarpt.

”Vores kunder er generelt meget begejstrede for HTC-mobilerne i vores sortiment, og med HTC Touch HD har vi nu også et rigtigt godt tilbud til de kunder, der gerne vil skille sig ud med en gennemført, stilfuld kvalitetsmobil, der er spækket med de nyeste funktioner” siger Stine Green Paulsen, kommunikationschef hos 3.

Med HTC Touch HD er det er en sand fornøjelse at surfe på Turbo 3G-nettet med den brugervenlige browser, Opera Mobile 9,5 og bladre i billeder taget med mobilens 5 megapixel kamera med autofokus. Og det gør jo kun oplevelsen endnu bedre, at man kan efterfølgende kan uploade billederne direkte på Facebook med kun to klik.

Comment here