BranchenytTablet

Ny tablet-serie fra LG G Pad i butikkerne nu

Nu lanceres LG´s nye tablets i G Pad-serien. Modellen G Pad 7.0 udkommer som den første efterfulgt af G Pad 8.0 og G Pad 10.1, som kommer senere på sommeren. De nye tablets blev fremvist for første gang i maj, og nu er det blevet tid til en debut i de nordiske butikker.

De tre nye modeller i G Pad-serien har den rette balance mellem ydeevne, design og pris, som kan fylde det tomrum ud, som der er på tablets i budget og premium-segmentet. Samtlige tre modeller er forsynede med en Quad processor på 1,2 GHz, 1 GB hukommelse og en IPS-skærm i opløsningen 1 280 x 800.

Designet på de nye LG G Pad-modeller er både ergonomiske og stilrene, hvor de rundede kanter gør dem nemme at anvende med en hånd. Den mindste tablet i familien, LG G Pad 7.0, er en bærbar underholdningscentral, som giver brugerne ydeevne til både underholdning og arbejde. Mellemmodellen, G Pad 8.0, tilbyder en fantastisk multimedieoplevelse kombineret med smidig multitasking, hvor der er mulighed for at køre flere apps på samme tid. Den tredje og største model i den nye G Pad-serie, G Pad 10.1, kommer med en stor skærm og et kraftfuldt batteri på hele 8000 mAH, som giver brugeren en herlig oplevelse med mange timers underholdning – hvor som helst og når som helst.

“Det føles fantastisk at følge op på vores prisbelønnede tablets fra sidste år, G Pad 8.3, med de tre nye prisvenlige modeller. Med de nye medlemmer i G Pad-familien har vores mål været at tilbyde en variation samt valgmuligheder i kombination med de seneste innovationer fra LG. Alt sammen for at give brugerne mulighed for at finde en tablet som passer præcist til deres behov”, siger Susanne Persson, Nordisk produktspecialist for Mobile Communications hos LG Electronics.

Simpelt er det nye smarte – også med tablets

LG arbejder med at forenkle og forbedre brugeroplevelsen for alle mobilprodukter, hvilket tydeligt ses i den nye G Pad-serie. LG har indført et minimalistisk interface-design med en flad grafik og et cirkeltema, som henter inspiration fra LG´s logotype, et look samt feeling der deles med den seneste smartphone-model LG G3, som blev lanceret med sloganet ”Simple is the new smart.”

Med introduktionen af QPair 2.0 fortsætter LG med at gøre det nemmere at tilslutte sin G Pad med andre produkter. Funktionen giver en jævn og praktisk tilslutning til Android-baserede smartphones og tablets via Bluetooth. Indkommende SMS´er og samtaler vises direkte på din G Pad, så du ikke går glip af noget vigtigt, når du sidder og surfer, arbejder eller ser film. I den nye version af QPair kan du desuden svare direkte fra din tablet uden, at du behøver at bruge mobilen.  For at opmuntre udviklere til at skabe apps, som drager fuld nytte af teknologien, har LG for nyligt gjort QPair 2.0 Software Development Kit (SDK) tilgængeligt via firmaets udviklingsside.

De nye tablets er også udstyret med den innovative sikkerhedsfunktion Knock Code, som gør det muligt for brugeren at låse tabletten op ved at trykke et forudbestemt mønster på skærmen. LG G Pad kan genkende op til 4 forskellige mønstre, så hele familien kan dele samme tablet og stadig holde billeder og detaljer private. Andre funktioner, som G Pad-modellerne har lånt fra fra LG´s smartphones, er Smart keyboard og Dual Window, hvilket gør dem enklere at anvende.

Pris og tilgængelighed

LG G Pad 7.0 er i butikkerne allerede nu med en cirkapris på 1 399 kroner. LG G Pad 8.0 og 10.1 kommer i butikkerne i løbet af sommeren med en cirkapris på 1 790 og 2 299 kroner.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here