MWC 2014Nye mobiltelefonerNyheder

Ny YotaPhone

Det er ikke så langt tid siden, at russiske YotaPhone præsenterede deres idé om en Smartphone med to skærme – vel og mærke hvor den ene er en E-Ink skærm.

Det var lidt af en overraskelse, at YotaPhone i sidste uge sendte en teaser video ud, der indikerede at en ny model var på vej. Faktisk er YotaPhone så langt, at man har valgt at tage prototypen med til Barcelona og pressen er velkommende til at prøve den nye model. Smart træk.

I modsætning til den model der blev præsenteret tilbage i december, har den nye en stor nyhed. E-Ink ”bagsiden” er nu en touchskærm! Og det er efter vores mening et kæmpe skridt i den rigtige retning.

YotaPhone forventer først at være salgsklar med den nye YotaPhone-generation i 4. kvartal 2014 men forsikrer, at de kunder der køber den nuværende model, vil blive tilbudt en attraktiv opgraderingspris til den nye model.

 

Comments (1)

  1. […] er planlagt en opdatering til KitKat hvilket skyldes, at Yota Devices allerede er i gang med at udvikle en efterfølgere som vi tidligere har skrevet om her på siden. Denne model kommer på gaden senere på året, og det ligger lidt i kortene, at kunder der i dag […]

Comment here