BranchenytMobilt bredbånd

Nye mobilt bredbånds abonnementer fra Telia

Mobilt bredbånd er blevet populært blandt danskerne. Nogle downloader tunge filer og har et højt forbrug, mens andre kun bruger det mobile bredbånd til at surfe på hjemmesider og dermed har et lavt forbrug. De betaler dog alle samme pris. Det gør Telia nu op med ved at lancere flere slags abonnementer til mobilt bredbånd for både privat- og erhvervskunder. Gennemsnitsbrugerne skal ikke længere betale samme pris som dem, der bruger mest, men får mulighed for at vælge efter deres egne behov.

Privatkunderne kan nu vælge imellem mobilt bredbånds-abonnementer, der passer til ens forbrug alt afhængigt af, om man vil tjekke mails og surfe lidt, om man vil være online når som helst og hvor som helst, om man vil se tv og downloade eller om man ønsker at kunne alt sammen på en gang.

Bestem dit forbrug til egen fordel

Som noget helt nyt kan forbrugerne nu vælge imellem hele fire forskellige dataabonnementer. Jo flere GB man vælger, jo højere hastigheder får man. Med 3GB-abonnementet får man f.eks. hastigheder på 500Kb/s-2 Mbit/s og 1-2 Mbit/s med 5G abonnementet*. 1GB abonnementet til 99 kr. er endda det billigste mobilt bredbåndsabonnement på markedet.

”Vi kan se, at der er stor forskel på forbruget af mobilt bredbånd hos vores kunder, og derfor justerer vi nu vores udbud samt priserne for dem, der bruger mest. Vi giver forbrugerne mulighed for at vælge et mobilt bredbåndsabonnement, der passer deres individuelle forbrug bedre. Desuden skal kunderne ikke betale ekstra, hvis de overskrider deres dataforbrugsgrænse. Kunderne kan frit vælge et højere dataabonnement, hvis forbruget stiger, og de undgår således, at forbindelsen bliver væsentlig langsommere,” siger Salgs- og Marketingsdirektør i Telia, Peter Krogsgaard.

Hjælp til mindre virksomheder

På samme måde har flere selvstændige og mindre erhvervsdrivende nu mulighed for at spare penge. De kan justere deres abonnement, hvis deres forbrug ikke når op på 10GB.

”Vi kender vores erhvervskunder og ved, at mange med fordel kan vælge 4GB-abonnementet til 119kr. pr. måned, som er den fordelagtige pris til nuværende Telia-kunder. Er man i tvivl om sit forbrug og hvilket abonnement, der passer én bedst, vejleder vi i butikkerne”, siger Salgs- og Marketingsdirektør Peter Krogsgaard.

 

* Man kan dog opleve hastigheder, der er under denne grænse.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here