Nyt tilbehør

Nye trådløse høretelefoner fra Samsung

Nu lancerer Samsung en ny serie af lyd-produkter, designet til smartphones og tablets. Serien hedder Level, og omfatter tre forskellige høretelefonmodeller samt en Bluetooth-højttaler. Alle produkter vil være tilgængelige i danske butikker fra midten af ​​maj.
Level Over – Bluetooth-hovedtelefon med touch-funktion på siden

Denne model tilbyder ikke kun en dybere, mere naturlig lyd, men også et ergonomisk design med en behagelig pasform. Ørestykket på Level Over er desuden udstyret med støjreduktion, touch-funktion på siden til justering af volumen og valg af nummer, samt trådløs overførsel via Bluetooth eller parring via NFC. Via app’en ’Samsung Level’ (Google Play / Samsung Apps) er det muligt at justere EQ, vælge lydeffekter og optimere lyden i forhold til det, du lytter til. Vejledende udsalgspris 2.695 kr.
Level On – praktisk lyd på farten

Level On er en kompakt hovedtelefon, der ligger i den midterste prisklasse. Den giver stor komfort og en medrivende lydoplevelse med en naturlig og klar lyd. Vejledende udsalgspris 1.495 kr.
Level In – in-ear med tre-vejs-højttalere

In-ear hovedtelefonen, Level In, passer til de fleste situationer med sine kraftfulde tre-vejs-højttalere, som giver fyldig lyd fra lave til høje frekvenser. Vejledende udsalgspris 1.149 kr.
Level Box –trådløse højttalere med NFC-parring

LevelBox er en kompakt og robust Bluetooth-højttaler i metal. Med en stor indbygget stereohøjttaler samt støj- og ekkoreducering giver den en høj lydkvalitet. Hvis du har en tablet eller smartphone med NFC, kan du nemt oprette forbindelse til Bluetooth. Det genopladelige batteri gør, at du kan lytte til din yndlingsmusik i op til 15 timer. Udover at lytte til musik, kan du også bruge enheden som en hub, når du deltager i et conference call. Vejledende udsalgspris 1.395 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comments (1)

  1. […] Nye trådløse høretelefoner fra Samsung – Mobilbladet.dk3 nye høretelefoner på vej fra Samsung. … Nu lancerer Samsung en ny serie af lyd-produkter, designet til smartphones og tablets.Kan du besøge hjemmesiden […]

Comment here