NyhederNyt tilbehør

Nye versioner af Samsung Gear S2

To nye elegante modeller af Gear S2

Samsungs nye smart-ur Gear S2 blev lanceret i efteråret 2015 i to udgaver: Gear S2 og Gear S2 Classic. Nu lancerer Samsung to nye design af Gear S2 Classic-modellen. Samsung arbejder med forskellige samarbejdspartnere for fortsat at udvikle smart-uret, så det bliver mere behageligt og brugervenligt.

For en mere personlig og fleksibel oplevelse lancerer Samsung nu Gear S2 Classic i to elegante udgaver; den ene belagt i 18K guld og den anden belagt i platin. De nye design giver brugeren mulighed for at tilpasse uret til sin egen stil, samtidig med, at designet fremhæver urets cirkulære form og de avancerede funktioner. Sammen med de nye modeller udvider Samsung sin kollektion af urremme og baggrunde til displayet.

Det nye Gear S2 Classic vil blive tilgængelig i et rosa guldstel med en elfenbenshvid læderrem samt i et platinstel med sort læderrem fra februar til en vejledende udsalgspris på 3999 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here