Mobilt bredbåndNyheder

Nyt dataabonnement fra Telia

Udviklingen på mobilområdet går rigtigt hurtigt, og i dag findes der faktisk en gruppe af mobilbrugere, der stort set kun bruger deres mobil til at læse e-mail, surfe og chatte. Den gruppe tilbydes nu Danmarks bedste dataabonnement, hvor de for kun 149,- kr. om måneden kan downloade, surfe, chatte og e-maile derudaf på deres mobil.

Mobilen er inden for ganske få år blevet en del forbrugeres foretrukne bærbare computer, og denne gruppe af forbrugere har ikke længere behovet for et abonnement, hvor de skal betale ekstra for taletid og gratis SMS’er.

”Vi kan se, at en gruppe af forbrugerne, typisk ejere af en smartphone, hovedsageligt ønsker at bruge deres mobil som en minicomputer, men ikke har brug for særligt meget tale, SMS’er og MMS’er. Den udvikling giver os mulighed for at udvide vores palette af produkter, og derfor lancerer vi nu et rigtigt billigt 3G-abonnement til de tunge databrugere,” siger Peter Krogsgaard, salgs- og marketingdirektør i Telia.

Interessant for mange iPhone-ejere

Selvom Telia Basic Surf, er interessant for flere kundetyper, spår Telia, at det hovedsageligt bliver iPhone-ejerne, der vil benytte sig af tilbuddet. Netop nu udløber 6 måneders bindingen hos de første danske Telia iPhone kunder, og det siger sig selv, at Telia ønsker at holde disse i folden. Konkurrenterne har ellers i de sidste uger været ude med fiskesnøren med alternative abonnementer

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here