Branchenyt

OiSTER inkluderer EU-roaming i sine abonnementer, men fastholder prisen

Som følge af EU’s nye regler for roaming kommer OiSTER til at inkludere en mængde data til EU-roaming til kunderne. Prisen på kundernes abonnementer kommer dog ikke til at stige af den grund.

OiSTER vælger i modsætning til mange af sine konkurrenter ikke at regulere på kundernes priser, når EU´s nye regler for roaming træder i kraft midt i juni. EU har besluttet, at teleselskaberne skal tilbyde abonnementer, som enten indeholder en vis mængde data til roaming, eller alternativt ingen mulighed for roaming. Hos OiSTER er man ikke fan af nogle af mulighederne, men vælger at inkludere det minimum af data, som EU kræver.

”EU giver mulighed for at sætte en fair use grænse, som definerer, hvor meget data kunderne max skal kunne bruge på roaming. Og den grænse vil vi benytte. Vi er kendt for lave priser, meget data indhold og en gennemsigtig prisstruktur, og vi har altid været meget påpasselige med vores omkostninger og har på den måde kunnet dele gevinsten med vores kunder i form af superbillige abonnementer. Abonnementer der naturligvis har kunnet benyttes i udlandet, såfremt kunderne måtte ønske det fra tid til anden. Det har fungeret rigtigt godt for både og os vores kunder, og jeg finder det derfor lidt besynderligt, at EU nu skal til træffe valg på vegne af vores kunder,” udtaler OiSTER´s direktør Jesper Bennike, og han fortsætter:

”OiSTER´s løfte til markedet og kunder er, at vi er ’bedst til prisen’. Det har vi bestemt tænkt os at blive ved med at være,” fastholder Jesper Bennike.

OiSTER’s tilpasning af abonnementerne betyder i praksis, at kunderne kan tale, sms’e og mms’e i EU til samme priser som i Danmark. Betaler man fx 89,- om måneden og har 8 gigabyte i sin datapakke, vil man fra 15. juni kunne benytte 2,5 af disse gigabyte uden for Danmark, men inden for EU.  Dataforbrug derover vil fortsat blive takseret per forbrugt megabyte, hvis man ønsker det.

OiSTER’s kunder vil i næste uge modtage personlig information omkring, hvordan netop deres abonnement virker efter 15/6.
Læs mere på www.oister.dk/eu

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here