Online siden 2004

Ideen til online magasinet mobilbladet.dk kom i løbet af 2003, hvor mange læsere og netfora brugere opfordrede Jens Peter Lange til at samle sine blogs og test af mobiltelefoner ét samlet sted. Mobilbladet.dk var født og sitet gik i luften i foråret 2004.

Jens Peter Lange har arbejdet med onlinemedier siden 1999 (blandet andet hos Scandinavia Online – www.sol.dk, hvor han stod i spidsen for lanceringen af Bilguiden i Danmark) og været journalist siden 2002. Jens Peter Lange har været tilknyttet forlag som Benjamin og Aller Medier igennem 00’erne.

Mobilbladet.dk har været en af de ledende spillere på marked indtil 2010, hvor et øget tidspres med andre opgaver gjorde, at aktiviteterne på mobilbladet.dk faldt og de tidligere ca. 3.000 daglige unikke læser søgte deres informationer andre steder på nettet. Sådan er det nu engang.

I 2012 blev mobilbladet.dk flyttet over på en ny platform og et re-design blev lanceret mens der i 2. halvår 2013 igen for alvor er skruet op for aktiviteterne på mobilbladet.dk. Og vi oplever en øget tilstrømning af læserene igen, som vi selvsagt er meget glade for.

Inden udgangen af 2013 forventer vi, at alle de gamle artikler og test er flyttet over til den nye platform af mobilbladet, så både nye og gamle læser ikke kun kan få viden og informationer om det nyeste nye, men også kan få et samlet overblik et sted med et arkiv, der går tilbage til den første dag i 2004.

Sidst og ikke mindst så er redaktionen også forstærket med Oliver Lange, der ser og oplever nyheder og produkterne med de ”unges” øjne og som er en fin modvægt, til den 47-årige Lange senior.

Så vi er på vej tilbage!! Spread the words….

logo_mobilbladet_264 x 70

Breeltehøj 28 – 2970 Hørsholm

Redaktionen – redaktionen”at”mobilbladet.dk

Jens Peter Lange – jpl”at”mobilbladet.dk

Cookie & Privallivspolitik

Comment here