NyhederNyt tilbehør

One more thing… Apple Watch

Så kom den berømte sætning også i går – ”One more thing….” og så vidste alle hvad klokken havde slået! Og det hvad alle troede vil hedde iWatch kom så til at hedde Apple Watch. I daglig tale vil de fleste nok bare sige Watch.

Apple Watch er et ur, hvor du som ejer og bruger kan sætte dit præg på det. For det første findes der to forskellige størrelse, forskellige materialer af ur kasser samt et hav af forskellige armbånd; både farve og typemæssigt.

På siden af Apple Watch sidder der en lille krone som Apple kalder ”Digital Crown”, hvormed man kan betjene uret uden at måtte dække urets skræm – så det er muligt at zoome, scrolle eller navigere gennem menuerne. Og så er dette også urets home knap. Digital Crown sidder på højre side af uret så spørgsmålet er, om Apple har tænkt sig at producere en version til alle dem (inkl. flere af os på redaktionen) der normalt har deres ur på højre håndled!

Men det er også muligt at betjene uret via Touch skærmen.

Apple Watch har også en såkaldt Tapic motor som sammen med højtaleren giver mulighed for en ny form for diskret feedback til ejeren. Et eksempel. Du modtager en besked, og så kan meget diskret føle det på dit håndled, at en besked er modtaget uden at personer rundt omkring dig forstyrres af dette. På denne måde undgår man den klassiske vibrationslyd.

På bagsiden af Apple Watch er der en pulsmåler af LED og IR LED i kombination med fotosensorer. En accelerationssensor er der ligeså mens uret får GPS data via den tilsluttede iPhone. Så ja, disse arbejder sammen for maximal udnyttelse.

Apple Watch

Man kan altid diskutere designet, så den diskussion vil vi lade være op til jer læser. Hvad så vidt strømforbruget angår, så skulle uret holde en dag, men fra vores kilder der har været til stede i Cupertino i går hører vi, at uret skal oplades hver eneste aften. Det gør man ved hjælp af induktionsopladning der sker ved hjælp af Mag Safe teknologi dvs. en rund magnet, det sættes på bagsiden af uret.

Desværre kommer Apple Watch først i butikkerne i begyndelsen af 2015, men den gode nyhed er, at Apple Watch er kompatibel med iPhone 5 og op efter, så det er ikke nødvendigt med en iPhone 6. Priserne starter fra 349 US Dollar så vi gætter på en startpris i Danmark fra 2.499 kr.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here