Nye mobiltelefonerNyheder

OnePlus 6T

OnePlus løfter i dag sløret for den nye smartphone OnePlus 6T, der bl.a. kommer med 6,41″ AMOLED-skærm med 19:5:9 ratio, fingeraftrykslæser i skærmen og imponerende ydeevne, der gør telefonen til én af de hurtigste på markedet. OnePlus 6T kan købes i Danmark fra den 6. november 2018.

I dag præsenterer OnePlus sin nyeste flagskibsmodel OnePlus 6T. Den nye telefon har bl.a. Screen Unlock, hvilket betyder indbygget fingertrykslæser direkte i skærmen. Funktionen giver brugerne en hurtig, naturlig og intuitiv måde at åbne telefonen, ligesom der samtidig frigøres mere plads til selve skærmen.

Sofistikerede, selvlærende algoritmer gør det muligt for brugerne at åbne telefonen på kun 0.34 sekunder. Screen Unlock-funktionen sætter dermed helt nye standarder for smartphones.

“Vi udfordrer hele tiden os selv for at give brugerne den bedst mulige oplevelse. Og den bedste brugeroplevelse får du faktisk, når du føler dig fri af telefonen. Den skal forbedre dit liv og ikke distrahere dig fra det. Jeg er meget stolt over, hvad vi har bygget med OnePlus 6T, og jeg kan ikke vente med at høre, hvad folk synes om den, ” siger Pete Lau, der er grundlægger og CEO i OnePlus.

En indlevende skærmoplevelse
OnePlus 6T kommer med en 6.41″ optisk AMOLED-skærm med 19:5:9 ratio, hvilket giver en fantastisk skærmoplevelse, hvad enten du spiller Fortnite eller ser Netflix. OnePlus 6T er lige så robust, som den er smuk, og forsiden er beskyttet af det nyeste Corning Gorilla Glass 6, der er flot integreret med resten af glasdesignet.

Flere end 40 forskellige produktionsprocesser har være gennemgået for at fremstille det unikke 3D-glas på bagsiden af OnePlus 6T, der består af flere lag glas, heriblandt refleksfri belægning og et filmlag med subtile mønstre.

Lynende hurtig og elegant
Den nyeste og mest kraftfulde processor, Qualcomm Snapdragon 845 med op til 8GB RAM, skaber rammerne for en helhedsoplevelse, der sætter nye standarder for, hvad man kan forvente af en smartphone i dag.

Smart Boost er én af OnePlus 6Ts nye features, der forbedrer opstartstiden på applikationer med op til 20 pct. ved at gemme data fra de senest anvendte applikationer. Med OnePlus Fast Charge kan OnePlus 6Ts batteri på 3,700 mAh oplades på kun en halv time og giver strøm til en hel dag.

Kendt fotograf bag kameraet

Med softwareoptimeringer og nye funktioner kommer OnePlus 6T med et kamera, som bygger videre på det anmelderroste kamera fra OnePlus 6. Den nye funktion Nightscape er perfekt til at indfange øjeblikke udendørs med lav belysning takket være skærpet klarhed, støjreduktion og forbedret farvegenkendelse og eksponeringsspillerum.

OnePlus har sammen med den kendte irske fotograf og kunstner Kevin Abosch udviklet funktionen Studio Lightning, som automatisk tilpasser lyset efter professionelle standarder, og som er finjusteret til optimal ansigtsgenkendelse.

Også portræt- og HDR-funktionerne er forbedret. Bagsidekameraet på OnePlus 6T kan optage 60 billeder pr. sekund, og i Super Slow Motion i 1080p og 240fps/720p og 480fps. Google Lens er integreret som standard i telefonens brugergrænseflade.

Kameraets bagsidekameraer indeholder et 16 MP kamera med f/1.7 blænde og et 20 MP kamera med f/1.7 blænde, begge med optisk og elektronisk billedstabilisering. Forsidekameraet er et 16 MP kamera med f/2.0 blænde og med elektronisk billedstabilisering.

Pris og tilgængelighed
OnePlus 6T fås i farverne Midnight Black og Mirror Black. Telefonen kan forudbestilles fra d. 29. oktober på OnePlus.com eller hos én af OnePlus’ partnere: Telia, Telenor, 3, YouSee og Proshop.

OnePlus 6T kan købes fra d. 6. november i følgende versioner:

  • 6GB RAM/128GB Mirror black 4.199 DKK
  • 8GB RAM/128GB Mirror black 4.499 DKK
  • 8GB RAM/128GB Midnight black 4.499 DKK
  • 8GB RAM/256GB Midnight black 4.799 DKK
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here