Nye mobiltelefonerNyheder

OnePlus lancerer her til aften den længe ventede OnePlus 6

OnePlus har netop løftet sløret for den hypede OnePlus 6. Den nye premium telefon tilbyder en 6,28″ AMOLED skærm med 19:9 ratio samt en Qualcomm® SnapdragonTM 845 processor, hvilket giver brugerne en hurtig telefon med imponerende ydeevne i et sofistikeret glasdesign. OnePlus 6 kan købes i Danmark fra den 23. maj 2018.

OnePlus har her til aften løftet sløret for deres nye premium flagskib OnePlus 6. Den nye telefon udkommer i samme størrelse som forgængeren OnePlus 5T, men med en 6,28″ AMOLED skærm med 19:9 ratio, der giver brugerne en endnu bedre skærmoplevelse. OnePlus 6 bygger på ny teknologi fra Qualcomm®, hvilket gør telefonen til den hurtigste telefon, OnePlus nogensinde har produceret.

OnePlus 6 har en imponerende ydeevne og anvender en af de mest kraftfulde processorer på markedet: Qualcomm® Snapdragon TM 845, der forbedrer ydeevnen med 30 pct. og samtidig er 10 pct. mere energieffektiv sammenlignet med OnePlus 5T. Sammen med grafikkortet Adreno 630, der er 30 pct. hurtigere end den seneste generation, er OnePlus 6 en kraftfuld enhed til alt fra streaming af HD video til tunge, grafikkrævende spiloplevelser.

“Med OnePlus 6 har vi udfordret os selv og arbejdet på at give produktet et design, der er lige så sofistikeret og elegant som teknikken indeni. Vi er meget stolte af det, vi har opnået, og det håber vi også, at vores brugere er,” forklarer Pete Lau, CEO og grundlægger i OnePlus.

Med op til 8 GB LPDDR4X RAM kan brugere af OnePlus 6 ubesværet skifte mellem flere apps, der kører på samme tid – uden så meget som ét sekunds forsinkelse.

Nyt sofistikeret glasdesign

OnePlus har erstattet navigationsknappen med Face Unlock, hvilket både giver mere skærm til brugerne samt et renere udtryk. Derudover har OnePlus designet den nye telefon i Corning Gorilla Glass 5 på både for- og bagside, hvilket smukt former telefonen i bløde kurver og samtidig giver bedre signal.

OnePlus 6 kommer i tre farver: Mirror Black, Midnight Black og Silk White (limited edition). I Mirror Black og Midnight Black udgaverne har OnePlus indlagt et tyndt filmlag under glasset, hvilket giver en helt særlig dybdefornemmelse, når lys og skygger bevæger sig på enheden. Silver White er designet med ægte perlepulver for at skabe en subtil, glitrende effekt.

Dobbeltkamera med optisk billedstabilisering
Det nye OnePlus dobbeltkamera indeholder et 16 MP primært kamera samt et 20 MP sekundært kamera. Det primære kamera er udstyret med en f/1.7 blænde, der med en 19 pct. større sensor og optisk billedstabilisering giver en uovertruffen ydeevne uanset lysforhold.

En ny portrætfunktion vil være tilgængelig til både OnePlus’ front- og bagside kamera. Ved hjælp af kunstig intelligens kan frontkameraet selv anvende og justere dybdeskarphed, når der skal tages selfies. Og med nye bokeh effekter, inklusive cirkler, hjerter og stjerner, får brugerne nye muligheder for at personliggøre deres selfies. Samtidig introducerer OnePlus med den nye telefon Super Slow Motion, der kan optage High-Definition video, hvor hvert billede står skarpt og detaljeret.

OnePlus’ brugere kan forsat nyde godt af OnePlus’ Fast Charge, der er en af de hurtigste opladningsteknologier på markedet. En halv times opladning giver OnePlus 6 strøm nok til at holde i en hel dag.
Pop-up events i København og Aarhus
Den 22. maj kl. 16.00 afholder OnePlus to eksklusive pop-up-events i hhv. København og Aarhus, hvor fans får mulighed for at købe den nye OnePlus 6, før den officielt kommer på hylderne. OnePlus kører efter “først-til-mølle” princippet og råder derfor fans til at komme til pop-up-eventet i god tid, hvis de vil have fat i både en OnePlus 6 og en goodie-bag.

 

  • København: 3Huset, Vimmelskaftet 35, 1161 København K
  • Aarhus: YouSee, Søndergade 40, 8000 Aarhus C

 

Pris og tilgængelighed
OnePlus 6 kan fås med 64 GB, 128 GB eller 256 GB lagerplads og kan købes fra den 23. maj online på oneplus.com/dk eller hos OnePlus’ partnere Telia, Telenor, 3 og YouSee.

Priserne for OnePlus 6 starter fra 3.899 DKK (64 GB), 4.399 DKK (128 GB) og 4.699 DKK (265 GB).

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here