Nye mobiltelefonerNyheder

Oneplus One

Selskabet Oneplus har nu lanceret deres „One“ – en Smartphone som der har været noget hype om idet der skulle være tale om en high-end Smartphone til en low-end pris.

Den nye Oneplus One består delvis af magnesium mens bagsiden er betrukken af materiale lavet af Cashew-nødder. Baggrunden til dette skulle være at overfladen skulle føles meget blødt. Selve Oneplus One måler 152,9 x 75,9 x 8,9 mm og vejer 162 gram.

Selve skærmen måler 5,5” og har en opløsning på Fuld HD. Processoren er den moderne Snapdragon 801 med fire kerner og arbejder med 2,5 GHz og der er indbygget en intern hukommelse på enten 16 eller 64 GB.

Der er ikke mulighed for at isætte en hukommelseskort mens der til gengæld er mulighed for at skifte batteriet der rummer 3.100 mAh. Kameraet kommer fra Sony, Exmor IMX214 og tager billeder med en opløsning på 14MP. Frontkameraet skyder med 5 MP.

Styresystemet er (selvfølgelig) Android, rettere sagt Android 4.4 og CyanogenMod-version 11S.

Som udgangspunkt fås Oneplus One enten i sort eller hvis mens der er mulighed for at få bagsider i lidt andeledes tekstur. Oneplus kalder disse for bambus, træ, denim og kevlar. Men med disse bagsider bliver Oneplus One en smule tungere.

Vi kan godt blive enige om, at der ikke er tale om en low-end Smartphone om end priserne kunne få til at tro dette. Oneplus One forventes inden længe i Danmark til en på kun 2.099 kr. for 16GB-versionen mens 64GB modellen kun koster 300 kr. mere dvs. 2.399 kr.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comments (1)

  1. Lasse Christensen

    MEGET af det der står her er ikke sandt.

Comment here