Branchenyt

Orange: Det er forsat planlagt at SPV C500 lanceres i Danmark

LINDA JUUL NIELSEN der er pressechef hos Orange i Danmark har i dag overfor mobilbladet.dk oplyst, at hun har fået bekræftet at SPV C500 forsat vil komme på det danske marked. Desværre kunne Linda Juul Nielsen på nuværende tidspunkt ikke med sikkerhed oplyse hvornår præcis og til hvilken pris, men faktum er at SPV C500 kommer til Danmark.

Tidligere oplyste Orange på den danske hjemmeside at prisen for den kommende SPV C500 vil blive 2.499,- kr. inkl. abonnement, men efterfølgende blev Orange i Danmark som bekendtsolgt til TeliaSonera som gjorde at alle planer for fremtiden bliver revurderet. Af selv samme årsag figurerer der nu ikke længere en pris på SPV C500 på den danske Orange hjemmeside.

Det er dog forsat muligt at forudbestille SPV C500. Skulle der alligevel ske ændringer mht. lanceringen af SPV C500 i Danmark behøver tilhængerne til Windows Mobile Smartphone telefoner ikke fortvivle, idet SPV C500 med sikkerhed bliver lanceret i de andre lande såsom England, hvor Orange forsat eksister selvstændig. Desuden vil selskabet der producerer SPV C500 lancere samme model under navnet Qtek 8110. Du kan i øvrigt allerede nu læse en anmeldelse med masse af billeder og video klips af Qtek 8110 på det norske site www.mysmartphone.no.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here