Nye mobiltelefoner

Otte nye telefoner fra Acer – Smartphone tempo serien

PÅ MESSESTANDEN HOS Acer finder vi ikke mindre end otte nye business modeller. Baggrunden til denne mængde ”nyheder” er, at Acer som bekendt har overtaget producenten E-Ten sidste år, og nu lancerer en række gamle som nye modeller i eget navn.

DX900, M900, X960 og F900

Tag fx DX900, som i realiteten er en faceliftede version af E-Ten modellen Glofish DX900. Denne model har en stor touchscreen, Dual-SIM-support, Turbo 3G (HSDPA), EDGE, W-Lan og Bluetooth. Denne model skulle efter sigende allerede være tilgængelig i en række online shops rundt i Europa. En anden model er M900, som har et QWERTY-tastatur, en 3,8” stor skærm samt et 5-megapixel kamera. Denne model dukker op i Europa til april. En anden nyhed er X960, 2,8” skærm, GPS, Turbo 3G (HSDPA & HSUPA) samt W-Lan og en widget homescreen. Denne model skulle være ude allerede i næste måned. Sidst og ikke mindst er der også F900, med en 3,8“ stor touchscreen, Turbo 3G (HSDPA & HSUPA). Denne model har et helt nyt virtuel keyboard samt en widget homescreen.

Jf. vores oplysninger, skulle F900 ramme butikkerne i Europa til april.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here