Branchenyt

Over to millioner forudbestillinger på iPhone 5 i de første 24 timer

Apple meddelte i dag, at antallet af forudbestillinger på iPhone 5 oversteg to millioner i løbet af kun 24 timer, hvilket er mere end dobbelt så meget som den tidligere rekord på en million ved lanceringen af iPhone 4S. Efterspørgslen på iPhone 5 overstiger lagerbeholdningen, og selvom de fleste forudbestillinger leveres til kunderne den 21. september, vil mange blive leveret i oktober. iPhone 5 er den hidtil tyndeste og letteste iPhone, helt nydesignet med en smuk 4″ Retina-skærm, en Apple-designet A6-processor, der sikrer rasende hurtig ydeevne, og ultrahurtig trådløs teknologi* – og samtidig har den en endnu længere batteritid.**


“Antallet af forudbestillinger på iPhone 5 har slået den tidligere rekord, som blev sat af iPhone 4S, og kundernes reaktioner på iPhone 5 har været fænomenale”, sagde Philip Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing. “iPhone 5 er den hidtil bedste iPhone, det smukkeste produkt, vi nogensinde har fremstillet, og vi håber, at kunderne vil holde lige så meget af den, som vi gør”.

iPhone 5 leveres med iOS 6, verdens mest avancerede operativsystem til mobile enheder med over 200 nye funktioner, inklusive: En helt ny version af Kort med Apples eget kortdesign, trinvis vejvisning og en utrolig ny Flyover-oversigt, Facebook-integration i Kontakter og Kalender med mulighed for at publicere direkte fra Meddelelsescenter, Passbook, den enkleste måde at samle alle dine kort på et sted, nye Siri-funktioner, inklusive understøttelse af flere sprog, nem adgang til sportsresultater, restaurantanbefalinger og biograflister,*** Siri- og Facebook-kompatible programmer som Fotos, Safari og Kort samt fælles fotostreams via iCloud.

Priser og tilgængelighed

iPhone 5 leveres i hvid og sølv eller sort og skifer og kan købes i Apple Retail Stores fra fredag den 21. september kl. 8.00 lokal tid, i Apple Online Store (www.apple.com), hos udvalgte operatører og udvalgte autoriserede Apple-forhandlere i USA, Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, Singapore og Storbritannien.

Den 28. september kan iPhone fås i 22 flere lande, inklusive Belgien, Danmark, Estland, Finland, Holland, Irland, Italien, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tjekkiet, Ungarn og Østrig.

* LTE fås via udvalgte operatører. Netværkshastigheder afhænger af operatørens netværk. Bed din operatør om oplysninger.
** Batteritid afhænger af enhedens indstillinger, brug og andre faktorer. Faktiske resultater varierer.
*** Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande

Comment here