Branchenyt

Overtagelsen afsluttet: Nokia er nu Microsoft Mobile

Når en virksomhed overtager en anden, så gør man dette ikke på 10 min. ligesom når du handler ind i Fakta. Det tager længere tid. Men i dag er salgsprocessen afsluttet og fuldført og Microsoft har nu overtaget det der hedder ”Nokia Devices and Services”.

Med overtagelsen skifter ”gamle” Nokia navn til ”Microsoft Mobile Oy”, idet selskabet er finsk og forsætter med at have sit hovedsæde i Espoo i Finland. Og Nokia CEO Steven Elop, der selv i sin tid kom fra Microsoft, forsætter i spidsen af Microsoft Devices Group som VP og referer til Microsoft boss Satya Nadella.

På sigt forventes at branded ”Nokia” på bagsiden af telefonen vil forsvinde, men der er ikke på nuværende tidspunkt oplysninger om hvor hurtigt Microsoft vil gøre dette. Så hvis du vil have en Nokia mobil hvor der også står Nokia på, så er det nu du skal slå til for at være helt sikker.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here