BranchenytNyt tilbehør

Parrot Bebop Drone – din egen private NSA drone

Efterhånden er det muligt, at du kan udstyre dig med de samme gadgets som efterretningstjenesten. Så hvorfor ikke også have sin egen private super drone?

Med den nye Bebop Drone demonstrerer Parrot deres teknologiske ekspertise og engagement i markedet for civile droner. Parrot Bebop Drone er en højteknologisk quadrikopter med professionelle features!

Bebop Drone er udstyret med et 14 megapixel fisheye-kamera og kan optage video og tage billeder i høj kvalitet i et felt på 180°. Mange luftfotos lider under vindens luner, men det undgår Parrots Bebop Drone med digital billedstabilisering.

Den er desuden udstyret med adskillige sensorer, som giver en imponerende stabilitet og gør den nemt at styre med sin smartphone eller tablet. Ved hjælp af det nyeste wi-fi 802.11ac MIMO og fire antenner til 2,4GHz og 5GHz er lang rækkevidde også sikret.

Parrot Bebop Drone kan derudover styres med en valgfri fjernbetjening, der er kompatibel med FPV-briller. Parrot udvider nu sin serie af fritids-droner med Bebop Drone, som kan tage billeder i professional kvalitet.

Parrot Bebop Drone er udstyret med et frontkamera med 14 megapixel « fisheye-objektiv », som optager video i full HD (1080p x 1920p) og streamer billeder af flyvningen direkte til skærmen på din smartphone eller tablet.  Piloten styrer nemt kameraets vinkel med sin tommelfinger direkte i pilotapp’en, og 180°-drejningen er fuldt elektronisk.

Takket være algoritmer udviklet af Parrots ingeniører kan Bebop Dronen drage fordel af et treakslet billedstabiliseringssystem, som sikrer en fast synsvinkel uafhængig af dronens hældning og bevægelse forårsaget af turbulens.

Kameraet på Parrot Bebop Drone er monteret på en konstruktion med støddæmpere i gummimateriale, som afbøder rystelser.

Billederne taget med Bebop Dronen bliver digtalt behandlet via Parrot P7 dual core-processoren, dens GPU (grafikprocessor) og den patenterede Image Signal Processor. Motiverne fanges med stor præcision og skarphed og bliver gemt på Parrot Bebop Dronens 8GB flash-hukommelse.

Når dronen er landet, kan videoer (MP4-format) og billeder (JPEG- og DNG-formater) overføres til pilotens smartphone eller tablet eller en computer enten via wi-fi eller den indbyggede mikro-USB-indgang.

Skycontroller: flyv længere og højere

For at drage fordel af en mere kraftfuld wi-fi-forbindelse tilbyder Parrot Skycontroller som en valgmulighed.
Udstyret med en forstærket wi-fi-radio og fire antenner udvider Parrot Skycontroller wi-fi-rækkevidden op til 2 km.

Pilotens smartphone eller tablet sættes fast til en hylde, der er kompatibel med majoriteten af tablets på markedet.
Piloten styrer således dronen via to joysticks.

I det ekstreme er det også muligt at forbinde FPV-briller (First Person View) med Parrot Skycontroller via HDMI-stikket. Man vil så kunne styre kameraet på Bebop Dronen ved at bevæge hovedet!

Desværre er der på nuværende tidspunkt ikke nogle oplysninger omkring priserne.

 

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here