Hjem CES 2015 Parrot RNB6

Parrot RNB6

118549
0
DEL

Parrot, der er ekspert i infotainment-systemer til bilen, lancerer en ny generation af indbyggede løsninger til bilen, som kører på Android 5.0 og har kodenavnet « RNB6 ». Parrot RNB6 integreres i bilens instrumentbræt og giver adgang til smarte services og funktioner. Parrot RNB6 er eksempelvis kompatibel med både Apple CarPlay og Google Android Auto.

Parrot RNB6 er et 2-DIN infotainment-system med Android 5.0 og udstyret med en 7’’ multi-touchskærm. Da Parrot RNB6 er halvt så dyb og væsentlig lettere en standard 2-DIN-systemer, integreres det nye system nemt i bilen. Med Parrot RNB6 kan brugeren tilgå indhold og funktioner via systemets mange forskellige tilslutningsmuligheder og sensorer, som giver en god og sikker køreoplevelse: et integreret navigationssystem, kørselsvejledning, håndfri telefoni og stemmestyring af apps, musik, radio og navigation. Derudover kan Parrot RNB6 integreres med Apple CarPlay og Google Android Auto for at få adgang til indhold på iOS- og Android-smartphones.

Parrot RNB6 kan kobles til bilens diagnostik (OBD2) og vise bilens tekniske informationer i realtid såsom aircondition, bilens dæktryk, parkeringssensorer, eller dato og notifikationer vedrørende bilens vedligehold.
Sidst, men ikke mindst, er Parrot RNB6 udstyret med et trafiksikkerhedskamera (kamera på instrumentbrættet), som automatisk filmer og optager vejen på dens flash-hukommelse.

DEL
Forrige artikelLG G FLEX 2
Næste artikelSony Smart B-Trainer
Grundlage mobilbladet.dk tilbage i 2004 og er i dag chefredaktør her på siden. Jens var med i starten af dot.com bølgen i begyndelsen af 90’erne hos Scandinavia Online (www.sol.dk) og har efterfølgende været journalist i over 10 år. Han har leveret artikler til Børsen, Jyllands-Posten, Euroman, Forlaget Benjamin samt Aller Press.