Branchenyt

Pas på dine data, når du skifter telefon

Op mod halvdelen af alle mobilbrugere udskifter deres telefon efter bare et års brug, og det bringer ofte tusindvis af værdifulde filer fra den ”gamle” telefon i fare. Det viser en ny undersøgelse fra Kingston Digital Europe Ltd, et datterselskab af Kingston Technology Company, der er førende indenfor hukommelsesprodukter i hele verden.

Undersøgelsen viser, at 43 % af mobiltelefonbrugerne, skifter deres telefon mellem hver tolvte og hver attende måned. Herudover afslører 12 %, at de skifter telefon, til en ny og bedre model, engang hvert halve år.

Den forøgede opgraderingstrang forstærker behovet for en effektiv udskiftning af hukommelse, som gør det let at overføre data fra en telefon til en anden. Kun en tredjedel af de adspurgte svarede, at de allerede brugte memory cards. Det vil sige, at de sidste to tredjedele stadig ikke har opdaget, hvor nemt og bekvemt det er, at have al sin data på et lille memory card. Især når mobiltelefonen skal udskiftes.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here