Nyt tilbehør

PLANTRONICS BACKBEAT 500

Plantronics, pioner inden for lyd og wearable-teknologi, annoncerede i dag den nye BackBeat 500[1]-serie af on-ear Bluetooth® stereo-hovedtelefoner med Plantronics’ signaturlyd, høj komfort og op til 18 timers lytte- og taletid på en enkelt opladning.

”Dine første rigtige hovedtelefoner er noget helt særligt – de er en naturlig forlængelse af din stil og er en fast følgesvend, der tilføjer rytme til dit liv. Flere og flere forbrugere vælger i dag at droppe ledningen, men de er ikke villige til at gå på kompromis med kvaliteten,” siger Anders Blak Pedersen, Corporate Manager Danmark hos Plantronics. “BackBeat 500 er det perfekte første par trådløse hovedtelefoner og med Plantronics’ signaturlyd pakket ind i et eksklusivt design leverer de den længste lyttetid i prisklassen”.

Uanset om du er i skole, på farten eller sidder på en café fyldt med mennesker, leverer BackBeat 500-serien lyd i høj kvalitet. Den er udstyret med 40 mm driver og et basrør, som leverer et dybt og rigt lydbillede. De komfortable ørepuder i memory-skum isolerer lyden, mens on-ear styring giver dig nem adgang til opkald og musik. Der er mulighed for at besvare opkald med den bredbåndsaktiverede mikrofon og tilgå Siri, Google Now eller Cortana direkte fra hovedtelefonerne.

Du får desuden følgende fordele med BackBeat 500-serien:

 • Med avanceret Bluetooth 4.1-teknologi kan du streame musik fra din smartphone eller tablet i op til 10-meters afstand.
 • Med drejbare ørepuder kan du folde hovedtelefonerne fladt sammen, så de fylder mindre i tasken eller rygsækken.
 • Batteriet holder i op til 6 måneder i DeepSleep® dvaletilstand.
 • Det medfølgende 3,5 mm kabel fungerer som backup, så du kan tilslutte hovedtelefonerne og fortsætte med at nyde din musik, hvis du skulle løbe tør for batteri.
 • Du kan automatisk tilslutte op til to enheder på samme tid – og parre op til i alt otte enheder.
 • Nem Bluetooth-opsætning og tilslutning af din enhed med få enkle trin.

 Pris og tilgængelighed

BackBeat 500-serien kan fås i hvid, grå og mørkegrå, og vil være tilgængelig hos udvalgte Plantronics’ forhandlere fra april 2017 til en vejledende pris på 749 kr.

Plantronics’ prisvindende BackBeat-serie
BackBeat 500 er det nyeste skud på stammen i den populære BackBeat-familie fra Plantronics, som også inkluderer:

 • BackBeat PRO 2 – anmelderroste trådløse hovedtelefoner med on-demand aktiv støjreduktion
 • BackBeat FIT – et vand- og svedafvisende[2] trådløst headset med et unikt design og en stabil og behagelig pasform, der bliver siddende, hvor det skal, uanset hvor hårdt du træner
 • BackBeat GO 3 – et trådløst stereo-headset, som er designet helt fra bunden og leverer en fantastisk lydgengivelse
 • BackBeat SENSE – et stilfuldt on-ear trådløst headset med sensor-teknologi
 • BackBeat 100 – det første hybride, trådløse headset med nakkebøjle til opkald og musik.

 [1] BackBeat 500 serien inkluderer BackBeat 505 og BackBeat 500, der er differentieret alt afhængig af de regionale markeder og kanaler, hvori produkterne sælges.

[2] IP57-certificeret. Læs mere på Plantronics.com/waterproof

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here