Nyt tilbehør

PLANTRONICS BACKBEAT PRO 2

Plantronics , pioner inden for lyd og wearable-teknologi, har netop lanceret BackBeat PRO 2 og BackBeat PRO 2 Special Edition.

Pakket med flere lækre features end noget andet headset i sin prisklasse, lader BackBeat PRO 2 dig skabe dit helt eget rum, uanset hvor du befinder dig – blot med et tryk på en knap. BackBeat PRO 2 og BackBeat PRO 2 Special Edition med NFC-parring og et beskyttende rejseetui er nu tilgængelige verden over.

“Flere end nogensinde før er klar til at droppe ledningen og gå den trådløse vej med deres lyd, men mange er bekymrede for, at de i så fald bliver nødt til at gå på kompromis med lydkvaliteten eller deres mulighed for at høre musik i længere tid ad gangen. BackBeat PRO er designet med netop disse forbrugere i tankerne,” siger Ander Blak Pedersen, Corporate Manager Danmark hos Plantronics. “Med on-demand aktiv støjreduktion, 24-timers batterilevetid og Plantronics’ signaturlyd og teknologier kan du fordybe dig i din yndlingsmusik med rig bas, sprøde høje toner og naturlige mellemtoner med et tryk på en knap – på kontoret, i toget, derhjemme eller på flyveturen.”

BackBeat PRO 2 forvandler enhver lytteoplevelse til et refugium fra en støjende verden. On-demand aktiv støjreduktion (Active Noise Cancellation/ANC) betyder, at du kan minimere baggrundsstøj, når du har brug for det – f.eks. når du arbejder eller er på rejse – og slå det fra igen for at høre beskeder, samtaler og følge med i, hvad der foregår omkring dig, uden at tage headsettet af.

BackBeat PRO 2 giver dig ultimativ trådløs frihed med klasse 1 Bluetooth, som har en imponerende rækkevidde, når headsettet bliver parret med en klasse 1 Bluetooth-enhed. Plantronics’ teknologier giver dig op til 24-timers uafbrudt lyttetid på en enkelt opladning, op til 21 dages standby-tid og op til seks måneders DeepSleep.

Bygget på arven fra det prisvindende BackBeat PRO, har BackBeat PRO 2 et strømlinet design med en størrelse, der er reduceret med 35 procent, og en vægt, der er reduceret med 15 procent i forhold til den tidligere model. Sammen med de nye ergonomiske ørekopper, der dækker øret bedre, en fleksibel ørekop-montering samt bøjle og bærestykke, der sikrer, at vægten bliver ligeligt fordelt på hovedet, sikrer BackBeat PRO 2’s design et behageligt fit selv ved mange timers brug.

Øvrige features:

  • Smart Sensors, der automatisk pauser eller genoptager lyden, når du tager dit headset af og på
  • Multi-device Connectivity betyder, at du kan tilslutte op til to enheder samtidig og nemt skifte lyd mellem bl.a. din smartphone og tablet
  • Indbygget dual-mic-funktion gør det muligt at foretage mobilopkald fra headsettet
  • Rejsevenligt og foldbart design
  • Der medfølger en 3,5 mm ledning til brug sammen med bl.a. inflight-entertainment – og så du kan fortsætte med at høre musik, hvis du mod forventning alligevel skulle opleve at løbe tør for strøm.

Pris og tilgængelighed
BackBeat PRO 2 og BackBeat PRO 2 Special Edition er allerede tilgængelige hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på henholdsvis 1.895 kr. og 2.295 kr. inkl. moms.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here