Nyt tilbehør

Plantronics lancerer nu sit mest avancerede Bluetooth-headset

Plantronics kommer i dag med Discovery 640 Bluetooth® headset. Som et af markedets mindste Bluetooth® headset – det vejer kun 9 gram – er det designet specielt til den meget krævende og stilbevidste bruger. Brugerne vil øjeblikkelig mærke den komfort, som et letvægtsheadset giver, og de vil nyde den diskretion, som brug af et ultramoderne produkt giver. Ved anvendelse af de allerbedste materialer og produktionsmetoder er det lykkedes at fremstille et headset med et meget innovativt opladningssystem, der giver op til 15 timers taletid og har vibrator ved indgående opkald. Desuden medfølger en AAA-batterioplader. Det er baseret på Bluetooth version 1.2 og inkluderer tilslutningsmuligheder, der giver helt enkle skift mellem forskellige Bluetooth-enheder.

Discovery 640 henvender sig til stilbevidste professionelle brugere og har blandt andet et udvalg af ørepropper, som sikrer den højeste komfort og stabilitet ved daglig brug. Ikke kun er Discovery 640 det mest diskrete headset i Plantronics Bluetooth-serie, men det har også yderligere fordele, f.eks. en række unikke opladningsmuligheder, op til 5 timers taletid og 60 timers standby-tid. Headsettet giver brugerne frihed til at opholde sig op til 10 meter fra deres Bluetooth-enhed.

‘Philip Vanhoutte, Managing Director for Europa, Mellemøsten og Afrika, udtaler: “Vi er utrolig stolte over dette headset, som er det mest avancerede til dato. Discovery 640 viser til fulde vores nye designinitiativ med fokus på stil, komfort og kvalitetslyd.”

Helt i stil med headsettets slanke, avancerede design leveres det i en strømlinet boks med plads til alt tilbehøret inklusive 4 telefonadaptere (Nokia®, Siemens®, Motorola® and Sony Ericsson®), AAA-batterioplader, ørepropper i 3 størrelser samt øretilslutning og en letvægts 100-240V AC-oplader.

Plantronics Discovery 640 headset er tilgængeligt hos forhandlere og Internetbutikker. Vejledende pris er 849 kr. (inkl. moms). Headsettet er kompatibelt med både Bluetooth V1.1 og V1.2 og understøtter standarderne for håndfri enheder og headset fra alle førende leverandører, inklusive Nokia, Siemens, Samsung og Sony Ericsson

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here