Branchenyt

Rekordmange har forudbestilt Samsung Galaxy S7 og S7 edge

I dag lanceres Samsung Galaxy S7 og S7 edge i de danske butikker. I den forbindelse meddeler Samsung, at de nye flagskibstelefoner har fået flere forudbestillinger end nogen anden Galaxy-lancering i Europa.

I løbet af pre-order-perioden på det europæiske marked, som begyndte få timer efter lanceringen den 21. februar, har salget af Galaxy S7 og S7 edge været mere end det dobbelte af tidligere Galaxy-enheder i Europa. I de nordiske lande er antallet af forudbestillinger steget med over 200 procent sammenlignet med lanceringen af forgængerne Galaxy S6 og S6 edge i 2015.

Af de to S7-telefoner har Galaxy S7 edge vist sig at være den mest populære, og står for 61 procent af de samlede forudbestillinger i Europa. Den banebrydende brugeroplevelse i edge-modellen giver mulighed for bekvemme genveje til kontakter, apps og populære kamera-funktioner på kanten af skærmen. I Samsungs Europæiske webshops og hos forhandlere har kunder der forudbestilte en Galaxy S7 eller S7 edge også fået et Gear VR virtual reality-headset med i købet.

De nye tilføjelser i Samsungs produktrække, som Gear VR og kameraet Gear 360, udvider mulighederne for, hvad man kan bruge sin smartphone til. Gear 360, der kan optage foto og video i 360 grader og styres fra telefonen, giver brugeren mulighed for at skabe sit eget virtual reality-indhold, og er derfor et godt supplement til Gear VR. Samsung Gear 360 lander i butikkerne senere på året.

”At efterspørgslen efter Galaxy S7 og S7 edge har været så overvældende, tror jeg i vid udstrækning kan tilskrives, at vi har lyttet til vores brugeres behov i produktudviklingen. Eksempelvis har vi tilføjet plads til ekstra hukommelseskort, gjort telefonen modstandsdygtig over for støv og vand, og så har vi øget batterilevetiden en betragtelig del. Et godt kamera og et stilrent design er også faktorer, som vores brugere har efterspurgt, så det har vi inkluderet i de nye telefoner,” fortæller Jimmy Voss, salgschef for telecom hos Samsung Danmark.

Vi selv har i nogle dage allerede været i gang med testarbejdet af den nye S7 edge, og vi kan allerede nu dele, at vi bestemt ikke er skuffet. Tværdimod. Fantastisk lækkert design! Nu må testen afsløre om indholder afspejler det flotte ydre….

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here