Branchenyt

Roam like home spreder sig i Europa

Vandvittige roaming takster specielt på data er snart en fortid! Som vi skrev i sidste uge her på mobilbladet, har mobilselskabet taget det første skridt. Og trenden fortsætter. Desværre dog med danske øjne ikke til flere danske operatører. Men tyske E-Plus går samme vej. Søsterselskaber af E-Plus afskaffer nemlig i hele EU og o Svejst roaming priserne. Og modtagende samtaler vil i fremtiden endda være gratis.

Dette er endnu bedre end det hvad 3 herhjemme tilbyder sine kunder, om end det kræver en ekstra udgift på 4,99 Euro pr. måned for denne ”service”.

De store tyske operatører som Telekom, Vodafone eller O2 har endnu ikke reageret, men disse har med garanti en plan klar i skuffen. Reuters fik nemlig i sidste måned indblik i et dokument fra EU, der gør det klart, at EU pr. lov fra 2015 vil gennemtvinge ophør af (de høje) roaming afgifter.

Så ja, vi kan indstille os på forbrugervenlige priser fra næste sommer, men lad os håbe at der er flere danske operatører der får øjnene op for denne konkurrence parameter. Vi på mobilbladet.dk er ikke i tvivl, at kampen om kunderne i de kommende 12 måneder vil udspille sig på dette område. Og på den korte bane håber vi for 3, at 3Like Home udvides til flere lande. Hvis udenlandske operatører kan, så kan 3 også.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here