Nyheder

Så er der 4G/LTE på iPhones og iPad hos 3

SÅ er den her! iOS-opdateringen fra Apple, der giver de danske iPhone og iPad-brugere mulighed for at få max fart på med 4G/LTE. Forudsat, at deres teleselskab understøtter det, naturligvis.

Da Apple introducerede deres iPhone 5 i september 2012, var det med stor glæde, at vi kunne konstatere, at den understøttede 4G/LTE. Da telefonen kom til Danmark, var softwaren imidlertid ikke åben til at kunne gå på de danske 4G/LTE-netværk – det krævede en opdatering af softwaren. Så det er en længe ventet iOS 6.1 opdatering, der kom i dag. Med opdateringen af softwaren kan også iPad Retina-brugere få adgang til 4G/LTE.

”Rigtig mange af 3’s kunder har en iPhone 5 eller en iPad Retina, og vi er naturligvis glade for, at de nu kan få det fulde udbytte af den med adgang til 4G/LTE-netværket. 3 har i dag 4G/LTE-dækning i knap 70 byer i Danmark, og vi har fortsat fuld fokus på at styrke dækningen yderligere. Ifølge uafhængige markedsundersøgelser, udført på vegne af 3, opfatter flertallet af danskerne 3 som værende førende inden for 4G/LTE, og derfor er det også ekstra vigtigt for os, at vi kan opfylde vores kunders efterspørgsel efter de høje hastigheder,” siger David Elsass, CRM- og marketingchef for privatmarkedet i 3.

3’s kunder er de mest dataforbrugende af alle danskere, og med 4G/LTE kommer der for alvor fart på nettet, så kunderne fx kan streame musik, tv og film i høj opløsning i samme kvalitet som med en adsl-forbindelse.

Apples produkter understøtter 4G/LTE i 1800-frekvensbåndet, hvor det i dag kun er 3 og Telia, der bygger 4G/LTE. 3 er i dag det eneste teleselskab i Danmark, der sælger iPads.

Du kan læse mere på www.3.dk/d/iphone5/

Comment here