BranchenytMWC 2015

Sådan ser fremtidens smartphone ud ifølge danskerne

Ekstremt tynd, fantastisk kamera og en skærm, som dækker hele telefonen. Således svarer danskerne når de bliver spurgt om, hvordan de tror, fremtidens smartphone kommer til at se ud.

I morgen starter Mobile World Congress og her forventes det at verdens største mobilproducenter fremviser årets nyheder. Allerede nu kører rygterne om, hvordan fremtidens smartphones kommer til at se ud. En ny undersøgelse foretaget af YouGov på vegne af Samsung tyder på, at det hos de danske forbrugere er skærm og kamera, som er i fokus, når det kommer til forventningerne til næste generation af smarte telefoner. I undersøgelsen har danskerne kunne vælge mellem en række funktioner og design, som de tror vil være kendetegnende for fremtidens smartphones. Således svarer 45 % af danskerne, at de tror kommende telefoner vil have et endnu bedre kamera end nu, og 36 % svarer, at fremtidens telefoner vil have en skærm, som dækker både for- og bagside af telefonen.

Også design er noget, danskerne har fokus på. 23 % ad de adspurgte danskere svarer, at telefonerne vil begynde at have frontvendte højttalere. Og 28 % mener, at fremtidens telefoner vil være helt uden knapper.

Når det kommer til formen på fremtidens telefoner, er danskerne lidt mere konservative. 16 % tror, at telefonerne i fremtiden vil have en buet form. Og en telefon formet som en terning er næsten utænkeligt. Kun 1 % af danskerne svarer, at dette kan være en mulighed.

rumor2_airbag

”Vores undersøgelse viser, at danskerne fokuserer på teknik, der gør de små ting i hverdagen lettere. Eksempelvis et kamera i høj kvalitet, da smartphonen som regel er vores primære kamera. Men når det kommer til anderledes funktioner eller design, så bliver det lidt sværere at forestille sig. Vi kan dog se, at danskerne er hurtige til at tage nye innovationer til sig, når de først bliver præsenterede. Og undersøgelsen viser således også, at hver sjette dansker tror på, at eksempelvis en buet telefon vinder indpas i fremtidens mobiltrends,” fortæller Jimmy Voss, salgsansvarlig for telecom hos Samsung Danmark.

Om danskerne får ret, må tiden vise. I næste uge forventes flere af verdens største smartphoneproducenter at præsentere årets mobilnyheder på messen Mobile Worlds Congress i Barcelona Spanien. Samsung afholder deres eget Unpacked-event d. 1. marts – det er med andre ord i aften!

Læs mere om de seneste rygter om Samsungs Unpacked-event og se det live d. 1. marts kl. 18.30 via: http://www.samsung.com/se/isthisthenext/

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here