BranchenytTablet

Salgsstart af Apple iPad

Vi gætter på, at der i år er lidt flere danskere i New York i påsken end i de foregående år. New York er jo altid en rejse værd, men i år er ”The Big Apple” lidt mere interessant ud fra vores synspunkt. I går klokken 15.00 åbnede nemlig Apple-butikken i New York og i andre byer på østkysten men en meget hot nyhed i butikken: den nye iPad.

Om end køen foran butikken ikke var lige så lang som ved iPhone lanceringen, så gætter markedsanalytiker på, at Apple alligevel i løbet af det første døgn fik solgt 700.000 iPad.(UPDATE: Apple har efterfølgende været ude og oplyse, at der er blevet solgt 300.000 iPads om lørdagen). Apple har nemlig allerede siden midten af marts åbnede for muligheden, at forudbestille den nye iPad online, med levering direkte til hjem. Så hvorfor stå i kø, når man kan få sin iPad leveret hjem?

Allerede nu bugner nettet med en masse ”unboxing-videos”, first hands-on indtryk af køberne og de første tests af primært amerikanske medier er ligeledes online allerede. Og er der en rød tråd? Ja – langt de fleste er rigtig begejstret for iPad og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på mobilbladet ligeledes ser frem til at teste den seneste Apple-nyhed. Der er desværre på nuværende tidspunkt ikke nogen dato på en dansk lancering, men allerede i slutningen af april måned lander iPad i de første europæiske lande, så mon ikke vi ser iPad inden ret længe dukke op i gadebillede også herhjemme – det tror vi.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here