BranchenytTablet

Samsung ATIV Q

I går aftes præsenterede Samsung en række nye produkter i ATIV-serien. Ved et event i London fremviste Samsung en række stilrene og kraftfulde enheder, der kan anvendes på uventede måder. Blandt andet verdens tyndeste Windows 8-tablet og en hybrid, der er resultatet af et ægteskab mellem Android og Windows 8.


ATIV Tab 3 – en tablet der er lige så tynd som en smartphone

ATIV Tab er en tablet med samme kraft som i en PC. Aldrig før har der været så meget processorkapacitet samlet på så lidt plads. Trods de mange hestekræfter, der gemmer sig indeni, er ATIV Tab 3 supertynd. Lige så tynd som en smartphone – eller sagt på en anden måde – ATIV Tab 3 er verdens tyndeste Windows 8-tablet. Den har samme design og profil som enhederne i Samsungs GALAXY-serie. ATIV Tab 3 er det oplagte valg for dig, der altid er på farten, men som samtidig kræver meget af de gadgets, du har med i tasken.

Med den interaktive pen, S Pen, som også findes i den populære GALAXY Note-serie, kan du lade kreativiteten råde. Klip, tegn, tag noter og skitser med høj præcision direkte på skærmen. Du kan også arbejde effektivt i det præinstallerede Office Home & Student. Pennen gør det enkelt at skrive digitale noter med en analog fornemmelse. Eftersom batteriet kan klare op til 10 timers brug, er der både tid til arbejde og underholdning på én opladning. 

 

ATIV Q – fire enheder i én

ATIV Q er super fleksibel. Så fleksibel at den giver dig fire enheder i en. Står du op, anvendes den bedst som tablet, og sidder du ned, fungerer den fint som en laptop med fuldt tastatur. Du kan også vinkle skærmen 180 grader og vise dine kolleger eller venner, hvad du har på skærmen. Men der er endnu flere muligheder med ATIV Q. Du kan nemlig anvende Android-apps på den, selvom den er baseret på Windows 8. Du får det bedste af to verdener – helt enkelt. Du styrer ATIV Q med tastaturet eller S Pen.

 ATIV Q er naturligvis let og tynd. Med en vægt på kun 1,29 kg kan du tage den med dig overalt. Den 13,3 tommer store skærm er perfekt til at have med på farten. Samtidig har den også verdens højeste opløsning, næsten tre gange højere end fuld HD. Detaljerigdommen du får, når du ser video, er svær at matche.

SideSync gør det muligt at forbinde din Android-telefon til din ATIV Tab 3 eller ATIV Q. Den skaber et alt-i-ét redskab, hvorigennem du kan styre din smartphone med ATIV. Via funktionen drag & drop flytter du helt enkelt filer mellem enhederne. Og eftersom du kan bruge alle dine Android apps på den, er det også muligt at spille spil og arbejde i storformat.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comments (1)

  1. […] Samsung ATIV Q – Mobilbladet.dk – online siden 2004I går aftes præsenterede Samsung en række nye produkter i ATIV … ATIV Tab 3 er det … Peter Lange til at samle sine blogs og test af …Kan du besøge hjemmesiden […]

Comment here