Nye mobiltelefonerNyheder

Samsung Galaxy Fold

Samsung præsenterede i aftes Galaxy Fold, en foldbar telefon, der skaber en ny kategori på mobilmarkedet. Galaxy Fold er verdens første med 7.3’’ Infinity Flex Display, som kan foldes til en kompakt telefon med frontskærm. Enheden tilbyder kraftig multitasking til at se video, game og meget mere.

– Samsung skriver i dag det næste kapitel i historiebøgerne om mobilinnovation, ved helt at ændre hvad der er muligt for en smartphone. Galaxy Fold er en helt ny kategori, der med vores Infinity Flex Display åbner op for helt nye muligheder, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.


En smartphone. En tablet. Foldet til én enhed
Med Galaxy Fold får forbrugeren en helt ny mobiloplevelse, som man ikke kan forestille sig fra en almindelig smartphone. Brugere kan nu nyde det bedste fra to verdener – en kompakt enhed, som også kan foldes ud og omdannes til Samsungs største smartphone-skærm nogensinde. Samsung præsenterede den første prototype med en foldbar skærm i 2011. Dermed er Galaxy Fold resultatet af over otte års avanceret ingeniørkunst og skærminnovation.

  • Nye materialer i skærmen: Den indvendige skærm kan foldes. At folde er en mere intuitiv bevægelse og en vanskeligere teknologi at producere. Samsung opfandt en ny polymer og skabte en skærm, der er omkring halvt så tynd som en almindelig smartphone skærm. Det nye materiale gør Galaxy Fold fleksibel og holdbar.
  • Ny hængselsteknologi: Galaxy Fold åbnes som en bog – let og naturligt – og lukkes fladt med et tilfredsstillende klik. For at opnå dette har Samsungs ingeniører udviklet et sofistikeret hængsel med flere sammenkoblede tandhjul. Systemet er skjult i et chassis, der giver et sofistikeret og elegant design.
  • Nye designelementer: Alle visuelle dele er omhyggeligt blevet gennemgået – fra skærmen til omslaget samt alle de elementer, du kan se og røre ved. Fingeraftryksscanneren er placeret, hvor du normalt hviler tommelfingeren for nemt at låse op for enheden. De to batterier og andre komponenter er jævnt fordelt i enheden for at skabe balance i hånden. Telefonen kommer i farverne Space Silver, Cosmos Black, Martian Green og Astro Blue, og hængslet med det indgraverede Samsung logo supplerer det elegante design.

En helt ny oplevelse
Galaxy Fold er udviklet med smartphone-brugere i tankerne og med fokus på brugervenlighed. Den nye brugeroplevelse skaber nye måder at få mest muligt ud af din smartphone:

  • Multi-Active Window: Åben op for tre aktive apps på samme tid, uanset om du arbejder eller spiller. Forbereder du et filmmaraton? Rul gennem de nyeste film og serier, læs de seneste anmeldelser og inviter venner til at deltage i din maraton ved hjælp af træk-og-slip-trailere i en tekstbesked. Alt på en skærm.
  • App-kontinuitet: Intuitive, smidige overgange mellem den ydre skærm og hovedskærmen. Når Galaxy Fold åbnes og lukkes, vises programmer automatisk på skærmen, som du skifter til. Med en enkelt hånd kan du holde øje med Instagram, nyhedsflowet, tjekke noter og dine venners stories. Når du vil tage et billede, redigere dine billeder med avancerede funktioner eller ringe til nogen:åben skærmen for at få et større billede uden afbrydelser.

Samsung har samarbejdet med Google og Androids community-udviklere for at sikre, at brugernes favorit apps og tjenester – som Facebook, WhatsApp og YouTube – er tilgængelige på brugergrænsefladen til Galaxy Fold.


Kraftigste ydeevne og udviklet til at blive foldet
Galaxy Fold er skabt til den tungeste og mest intensive brug, uanset om det er arbejde, spil eller deling – der kræver avanceret ydeevne. Galaxy Fold er pakket med kraftig hardware for at leve op til de højeste krav.

  • Gør mere: For at sikre at alt glider uproblematisk, selvom tre apps kører på samme tid, kommer Galaxy Fold med den seneste generationsprocesser og 12 GB RAM med pc-lignende ydeevne. Det sofistikerede dual-batterisystem er specielt udviklet til at holde samme tempo som dig. Galaxy Fold kan også oplade sig selv og en anden enhed på samme tid via trådløs batteristyring, når den er tilsluttet en oplader, så du kan lade din anden oplader blive hjemme.
  • Ultimativ multimedia-oplevelse: Galaxy Fold er udviklet til underholdning. Takket være dybe og skarpe billeder fra Dynamic AMOLED skærmen, lyd fra AKG stereohøjttalere, kommer dine favoritfilm og spil til live i et omsluttende lydbillede og farver.
  • Vores hidtil mest alsidige kamera: Uanset hvordan du holder eller folder enheden, er et kamera klar til at fange øjeblikket. Med seks linser – tre bag, to på indersiden og en på forsiden, har Galaxy Folds kamerasystem indbygget fleksibilitet. Derudover introduceres en ny type multitasking, hvor man har mulighed for at bruge andre apps, mens man har et videoopkald.

Galaxy Fold kommer i handlen i løbet af andet kvartal 2019.

*Alle funktioner, specifikationer og anden produktinformation beskrevet i dette dokument sammen med, uden begrænsning, fordele, design, priser, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og funktioner i produktet kan ændres uden varsel.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here