Branchenyt

Samsung Galaxy S6 edge: Ny teknologi hjælper dig med manererne

At besvare opkald, SMS’e eller at kaste et blik på din smartphone kan blive opfattet som uhøfligt i sociale sammenhænge. Det mener de fleste af os nok allerede, men Samsungs nye undersøgelse* bekræfter, at det er sådan landet ligger.

 

Mere end tre fjerdedele (76 %) af smartphone-brugere synes, at det er uforskammet at tjekke telefonen under en samtale. Undersøgelsen viser dog også, at man ikke ønsker at gå glip af opkald og beskeder fra sine nærmeste, og syv ud af ti (71 %) siger, at de mangler en bedre måde at blive informeret på, når deres nærmeste forsøger at komme i kontakt med dem i nødstilfælde.

 

Disse indsigter har ført til funktionen People Edge i Samsungs Galaxy S6 edge. For at dine telefonsamtaler og SMS’er ikke skal forstyrre andre, gør People Edge dig lydløst opmærksom på, når en favoritkontakt forsøger at få fat på dig. Læg Galaxy S6 Edge med skærmen nedad på bordet i mødelokalet eller på restauranten, så lyser den buede del af skærmen diskret op i din favoritkontakts farve, når hun eller han ringer eller sender en SMS. People Edge giver dig mulighed for at tildele dine fem foretrukne kontaktpersoner hver deres farve.

 

Samtidig lader People Edge dig være lige så høflig, når du afviser et indgående opkald. Sæt fingeren på pulsmåleren på telefonens bagside, så bliver der automatisk sendt en SMS til den, der ringer, med besked om, at du er optaget.

 

Lysa Clavenna, Samsungs europæiske innovationschef, forklarer hvordan idéen bag People Edge blev til: ”Når man er i en social sammenhæng og venter et vigtigt opkald, føler man ofte et behov for at undskylde på forhånd. Vi så, at folk, som ventede et opkald, ofte placerede deres telefoner på bordet med skærmen nedad. Det interessante var, at næsten to tredjedele (64 %) af de smartphone-brugere, som var med i undersøgelsen, ønskede en måde at adskille de akutte opkald fra andre på.”

 

*Undersøgelsen er gennemført af Samsungs globale netværk af produktinnovationsteams. 1.217 personer i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, USA og Sydkorea har deltaget i undersøgelsen.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here