Nye mobiltelefonerNyheder

Samsung Galaxy S9

I aften præsenterede Samsung de nye flagskibstelefoner, Samsung Galaxy S9 og S9+. Telefonerne er udviklet til den måde, vi kommunikerer på i dag. Med Galaxy S9 og S9+ lancerer Samsung sit mest avancerede mobilkamera til dato. Kameraet er udstyret med dobbelt blænde1, som giver styrke til Low Light-kameraet. Desuden er det muligt at optage i Super Slow-mo og skabe personlige AR Emojis, der gør samtaler på sociale medier endnu sjovere.

“Med Galaxy S9 og S9+ har vi ikke bare været nytænkende, når det kommer til mobilkameraet i sin helhed, vi har udviklet det mest avancerede kamera nogensinde. Det skal ikke blot gøre det muligt for vores kunder at tage de absolut bedste billeder og videoer, men også hjælpe dem med at udtrykke sig på en unik og mere personlig måde”, siger Andreas Bergqvist, nordisk produktchef for telekom hos Samsung.

Galaxy S9 og S9+ kombinerer et visuelt tiltalende design med et Infinity-display, der giver en større skærmoplevelse. De leverer desuden førsteklasses lyd takket været de indbyggede stereohøjtalere med Dolby Atmos og de kraftfulde høretelefoner, begge kalibreret af AKG. Tilsammen skaber det en totaloplevelse for alle typer underholdning.

Kameraet – som du aldrig har oplevet det før
Mobilkameraer i dag anvendes til andet end bare at tage still-billeder – de er blevet vores vigtigste kommunikationsredskab. For at kunne fortælle sin egen unikke historie efterspørger forbrugerne et mobilkamera, der ikke blot er udstyret med den nyeste teknologi, men også redskaber, der gør det muligt at udtrykke sig med billeder af højeste kvalitet. Kameraerne i Galaxy S9 og S9+ er netop udviklet med udgangspunkt i forbrugernes behov.

Kamerafunktionerne i Galaxy S9 og S9+ inkluderer:

  • Super Slow-mo: Gør hverdagens oplevelser episke med dynamisk slow-motion-video, som fanger 960 billeder i sekundet. Galaxy S9 og S9+ har desuden automatisk Motion Detection, som automatisk begynder at optage, når der registreres bevægelse i billedet.
  • Low Light-kamera: Ligesom den menneskelige iris ændrer størrelse afhængigt af lysindfaldet, kan Samsungs dobbelte blænde1 (F1.5 – F2.4) automatisk justere lysindtaget, hvilket resulterer i klare og tydelige billeder selv under dårlige lysforhold. De fleste mobilkameraer har en fast blændeværdi, der ikke giver mulighed for at tilpasse til lyse eller mørkere omgivelser. Dette resulterer ofte i grynede eller slørede billeder.
  • AR Emoji: Samsung gør det muligt for brugerne at skabe personlige emojis. AR Emoji analyserer 2D-billeder af brugeren og registrerer mere end 100 ansigtsegenskaber for at generere en kopi i 3D, der imiterer ansigtsudtryk som blink og nik med hovedet. Med AR Emoji kan man – udover at dele sine følelser i en video – også skabe en række personlige emojis i standard GIF-format og dele dem via de fleste beskedtjenester.
  • Bixby: Samsungs smarte platform, Bixby, er en intelligent brugerflade, som hjælper brugerne med at få mere ud af sin mobil gennem Bixby Vision, Voice og Home. Bixby er desuden integreret i kameraet, hvilket gør funktionen stemmestyret – og gennem Augmented Reality og funktionen Live Translation2 kan man eksempelvis oversætte skilte og menukort fra andre sprog og valutaer i realtid gennem kameraet.

Skabt til en online livsstil
Som den første telefon med den appen SmartThings forudinstalleret, fungerer Galaxy S9 og S9+ som en styreenhed for det smarte hjem. Det nye dockingsystem DeX Pad gør det enkelt for brugerne at forvandle Galaxy S9 og S9+ til en arbejdsstation med en computerlignende oplevelse, der kan styres med en mus – eksempelvis til redigering af dokumenter eller til at spille spil i fuldskærmstilstand på den større skærm.3

Brugerne kan også konvertere mobilen til et tastatur4 eller en TouchPad ved hjælp af DeX Pad.5 Telefonerne er desuden udstyret med ekstern hukommelse på op till 400GB med micro SD (sælges separat) og er udstyret med kraftfulde processorer for at kunne håndtere store datamængder.

Sikker og smart
Brugere af Samsung Galaxy S9 og S9+ kan føle sig trygge, da telefonerne er beskyttet af Knox 3.1, som er Samsungs nyeste sikkerhedsplatform. De er også støv- og vandtætte og IP68-klassificeret (kan klare vanddybder på op til 1,5 meter i 30 minutter). Telefonerne understøtter tre forskellige biometriske autentificeringsmuligheder – iris, fingeraftryk og ansigtsgenkendelse. En nyhed er Intelligent Scan, en verificering som kombinerer iris-scanning og ansigtsgenkendelse, så du hurtigt og nemt kan låse telefonen op.

Galaxy S9 og S9+ er tilgængelige i Danmark fra og med den 16. marts 2018 i farverne Midnight Black, Titanium Gray, Coral Blue og den helt nye farve Lilac Purple. Vejledende udsalgspriser: Galaxy S9, 6.699 DKK. Galaxy S9+ 7.499 DKK.

Fakta: Samsung Galaxy S9 er udstyret med Octa-core (2,7 GHz Quad + 1,7 GHz Quad) og 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og plads til 400 GB med micro SD. Har en 5,8 “Quad HD 2960×1440 Super AMOLED-skærm. Batteri på 3.000 mAh (Fast charging og Wireless opladning), 147,7 x 68,7 x 8,5 mm, vægt 163 g. Frontkamera: 8MP AF (F1.7), bagkamera: Super Speed Dual Pixel 12MP (AF, OIS, F1.5/F2.4). Operativsystem Android 8 (Oreo). Wi-Fi: 802,11 g / n / ac (2,4 / 5 GHz). Netværk: 4G (op til 1,2 Gbps / 150 Mbps). Forbindelser: Bluetooth v5.0, USB Type-C 3.0, support til Samsung Pay, GPS. Autentificering: Iris, fingeraftryk og ansigtsgenkendelse. Andet: IP68-certificering, Dual SIM, indbyggede stereohøjttalere kalibreret af AKG.

Fakta: Samsung Galaxy S9 + er udstyret med Octa-core (2,7 GHz + 1,7 GHz) og 6 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og plads til 400 GB med Micro SD. Har en 6,2″ Quad HD 2960×1440 Super AMOLED-skærm (529 ppi). Batteri på 3.500 mAh (Fast charging og Wireless charging), 158,1 x 73,8 x 8,5 mm, vægt 189 g. Frontkamera: 8MP AF (F1.7), Dobbelt bagkamera: Wide-angle Super Speed Dual Pixel 12MP (AF, OIS, F1.5/F2.4) + Telephoto 12 MP (AF, OIS, Optical Zoom x2, F2.4). Operativsystem Android 8 (Oreo). Wi-Fi: 802,11 g / n / ac (2,4 / 5 GHz). Netværk: 4G (op til 1,2 Gbps / 150 Mbps). Forbindelser: Bluetooth v5.0, USB Type-C 3.0, support til Samsung Pay, GPS. Autentificering: Iris, fingeraftryk og ansigtsgenkendelse. Andet: IP68-certificering, Dual SIM, indbyggede stereohøjttalere kalibreret af AKG.

1 Dobbeltblænde-funktionen understøtter både F1.5 og F2.4 og er installeret i både bagkameraet (Galaxy S9) og det bagerste vidvinkelkamera (Galaxy S9+).

2 Bixby-funktionerne kan variere afhængigt af land. Stemmekontrollen genkender engelsk (U.S), mandarin, kinesisk og koreansk. Bixby genkender ikke alle dialekter og udtryk. Funktioner kan variere afhængigt af land. Stemmekontrol fungerer med en udvalgt, voksende liste af Samsungs og tredjeparts apps. Se ”Apps with Voice” i Bixby for den fulde liste over kompatible apps.

3 Tilgængelig på udvalgte Samsung-telefoner, der kører Android 8.0+.

4 Tastaturfunktionen er inkluderet i den kommende softwareopdatering.

5 DeX Pad leveres med HDMI-kabel, vægoplader og datakabel. Tilbehør og skærme sælges separat. Anvendelse af originalt HDMI-kabel og oplader, som følger med DeX Pad, anbefales. DeX Pad understøtter ligeledes Galaxy S8, S8+ og Note8.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here