MWC 2014NyhederNyt tilbehør

Samsung Gear 2 og Gear 2 Neo

Der er næppe tvivl om, hvorvidt vi synes godt om Samsung Galaxy Gear her på redaktionen. Og nu lancerer Samsung to nye modeller – nyt design, nyt navn og med et nyt styresystem.

I modsætning til Galaxy Gear er der ingen ændringer mht. displayet. Og hvorfor skulle man også det. Begge nye modeller har derfor et 1,63” stort display (Super-AMOLED) med en opløsning på 320 x 320 pixel. Processoren er dog en smule kraftigere nu, nemlig en 1GHz Dual-core som får hjælp af 512 MB RAM. Den interne hukommelse er på 4GB.

Hvad batteriet angår, så har Samsung gjort fremskridt. Et 300 mAh-batteri skal kunne række to til 3 dage ved almindelig brug, og ved lidt brug i hverdagen op til 6 dage. Det glæder vi også rigtig meget til at teste om dette holder.

I forhold til Galaxy Gear, er kameraet nu flyttet fra armbåndet ind i selve uret. Gear 2 optager billeder med 2 MP mens den nye version Gear 2 Neo ikke har et kamera men ellers er identisk med Gear 2. Samsung siger endvidere at begge de nye Gear-modeller er støv og vandtætte i henhold til IP67, hvilket ligeledes er et skridt i den rigtige retning. Vi kan jo ikke undgå at tænke på, om dette nu også betyder, at Galaxy S5 bliver vandtæt, men lad os nu se.

En anden ny detaljer er armbåndet som nu kan udskiftes. Samsung tilbyder farverne sort, grå og orange til Gear 2 Neo mens Gear 2 har valget mellem sort, brun og orange. Skærmens baggrunde kan selvsagt ændres så dette passer til farven af armbåndet.

Den største ændring er muligvis, at Samsung har fravalgt Android og nu satser på Samsungs egne OS kaldet Tizen. Samsung lover at Gear 2 og Gear 2 Neo er kompatibel med de aktuelle Galaxy-modeller mens Samsung også oplyser, at med IR er det muligt at benytte begge urene som alternativ til ens fjernbetjening derhjemme.

Begge modeller lover Samsung er tilgængelig på MWC 2014 og vi vender selvfølgelig tilbage – men ser mest frem til at teste disse.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comments (1)

Comment here