Branchenyt

Samsung i Norden indgår langsigtet samarbejde med Zlatan

Samsungs vision er at nedbryde barrierer ved hjælp af teknologi, og få mennesker til at gøre ting, som de ikke tidligere troede var muligt. Hvem symboliserer den vision bedre end Zlatan Ibrahimović? Vor tids måske største barrierebryder og innovatør inden for sit område. Både Samsung og Zlatan er overbeviste om, at nøglen til succes ligger i at turde udforske nye måder at gøre tingene på. Derfor har Samsung i Norden nu indledt et flerårigt samarbejde med Zlatan på det nordiske marked. Hans mission bliver at udfordre, teste og fremvise Samsungs produkter på helt nye måder.

– Samsung elsker at udfordre, hvad der er muligt at gøre med hjælp fra teknologi. Vi sætter konstant spørgsmålstegn ved, hvad der vil blive det næste store inden for innovation. For os at se findes der få personer i verden, der på den måde er indbegrebet af innovation, som Zlatan er det. Både på og udenfor banen har han gjort ting, som vi aldrig har set nogle andre gøre. Desuden er han, præcis som Samsung, vant til at få spørgsmålet: ”Hvad bliver det næste?”. Vi er spændte på at se, hvad der sker, når innovatøren Zlatan udfordrer og anvender vores teknologi på helt nye måder, siger Eva Carrero, Corporate Marketing Director hos Samsung i Norden.

Zlatan har gennem længere tid været Samsung-bruger og har en stor interesse for teknologi. Det, kombineret med hans innovative evner og konstante drivkraft til at udfordre sig selv, gør ham til en perfekt partner for Samsung fremadrettet.

– Jeg er en stor fan af Samsung og den innovation, de udretter. De får det umulige til at blive muligt. Personligt er jeg en teknikfreak. Jag vil have den nyeste teknologi. Heldigvis arbejder jeg jo nu med det, jeg anser for at være verdens bedste teknologiforetagende, så jeg er i gode hænder, siger Zlatan Ibrahimović.

Gennem konceptet “What’s next?” vil Samsung i Norden og Zlatan inspirere mennesker til at tænke fremad og udfordre den måde, de gør tingene på i dag. I samarbejdet vil Zlatan teste, udfordre og fremvise Samsungs produkter på en nytænkende måde.

– For mig er teknologien fremtiden. Jeg ser ingen begrænsninger for teknologiudviklingen, ligesom jeg ikke ser begrænsninger for mig selv. Både jeg og Samsung udfordrer, hvordan ting kan gøres og sammen har vi mulighed for at inspirere mennesker till at tænke på fremtiden og udfordre sig selv, siger Zlatan Ibrahimović.

Samarbejdet indledes i foråret 2018 og kommer til at løbe i flere år. Få mere information om ”What’s Next” på http://www.samsung.com/dk/zlatan/ og se et videointerview, hvor Zlatan fortæller om samarbejdet her: https://youtu.be/ExKJkFc7bp0

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here