Nye mobiltelefoner

Samsung Wave 3

Wave 3 er af Samsungs første touchmobiler med Bada 2.0, der samler en lang række smarte løsninger, der forenkler brugerens hverdag. Fx kan du takket være det nye operativsystem trådløst overføre billeder, musik og andre tunge filer via funktionen WiFi Direct. Desuden indgår Samsungs nye chat-funktion ChatOn i Bada 2.0. ChatOn gør, at du hurtigt kan kommunikere og dele film og billeder med venner og bekendte, der er registreret i telefonbogen. ChatOn er tilgængelig på alle typer platforme.

I Samsungs app store, Samsung Apps ligger apps, e-bøger og spil klar til download, så du kan indrette din Wave 3 præcis, som du vil have den. Og på SocialHub samler du alle dine kontakters aktiviteter på ét og samme sted.

Tredje bølge af Bada-mobiler
De tidligere Wave-modeller er kendte for deres moderne design med et helstøbt metalchassis. Wave 3 bevarer det banebrydende design, men kommer nu med en endnu større skærm på fire tommer, samtidig med at den blot er 9,9 millimeter tyk. Processoren er på 1,4 gigahertz og sammen med det indbyggede mobile bredbånd hspa+ giver det gode forudsætninger for en travl hverdag med krav om at kunne køre flere programmer samtidigt, fx surfe på nettet og lytte til musik samtidigt.

I forbindelse med IFA lanceres også touchmobilerne Wave M og Wave Y, som begge har Bada 3.0 og understøtter 3G-opkobling. Begge modeller er udstyret med ChatOn, Social Hub for integration med sociale medier, og Samsung Apps til at gøre mobilen personlig. Wave Y henvender sig til den yngre målgruppe, som er nysgerrig efter at afprøve smartphones. Denne målgruppe vil sætte ekstra pris på Samsungs MusicHub, der gør, at mobilen også fungerer som musikafspiller. Wave M og Wave Y er i øjeblikket ikke aktuelle på det nordiske marked.

Fakta:
Samsung Wave 3 er en smart touchmobil. Skærm på 4 tommer af typen WVGA Super-AMOLED. Samsungs styresystem Bada 2.0 og brugergrænsefladen TouchWiz. 1,4 gigahertz processor. Samsung Apps, chat-funktionen ChatOn, Social Hub, Music Hub. Tre gigabyte hukommelse og mulighed for microSD kort (op til 32GB), WiFi 802.11 (b/g/n), WiFi Direct, Bluetooth 3.0, USB 2.0 + hs. Kamera på fem megapixel med led-blitz samt videokamera med HD (720 pixel). Mål: 125,9 x 64,2 x 9,9 millimeter, vægt: 122 gram. Batteri: 1500 mAh. Understøtter hsdpa 14,4, hsupa 5,76 2100/900, EDGE/GPRS1900/1800/900/850. I butikkerne ved årsskiftet. Vejledende udsalgspris ved lancering: 2.399 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here