NyhederNyt tilbehør

Samsung XCover 4

Nu præsenterer Samsung seneste version af den robuste Galaxy XCover, nemlig XCover 4. Med den nye lancering følger en større HD-skærm, reducerede skærmkanter, øget hukommelse og et design, der i højere grad lægger sig op ad de andre modeller i Galaxy-serien.

”For Samsung er det vigtigt altid at tilbyde vores kunder produkter, der er på forkant og imødekommer deres behov, udfordringer og ønsker. XCover 4 er en smartphone, der er designet til at modstå de mest ekstreme miljøer samtidig med at den har alle de smarte funktioner, man forventer af sin telefon, hvilket er noget en stor del af vores forbrugere efterspørger,” siger Andreas Bergqvist, nordisk produktchef for telecom hos Samsung.

Galaxy XCover 4 har et stilrent og slankt design med forbedret greb og reducerede skærmkanter inspireret af tidligere modeller i XCover-serien. Det robuste design kombineret med den nye Glove Mode-funktion betyder, at telefonen ligger stabilt i hånden og er nem at bruge, selv med handsker på. Hertil kommer, at knappen på siden af telefonen kan indstilles til forskellige funktioner der optimerer brugen til forskellige situationer eller opgaver, eksempelvis direkte adgang til LED-lommelygte eller kamera.

Et vigtigt element i den seneste smartphone i Galaxy-serien er IP68-certificering, som også er implementeret i XCover 4. Funktionen, der gør telefonen støv- og vandafvisende, betyder, at Galaxy XCover 4 kan være under vand i 30 minutter i op til 1,5 meters dybde. Telefonen har et avanceret 13 megapixel-kamera bagtil og 5 megapixel frontkamera. XCover 4 har et udskifteligt batteri med lang levetid og øgede lagringsmuligheder på 16 GB med microSD-hukommelse og en intern hukommelse på 2 GB. Noget, der gør telefonen mere kraftfuld og bedre egnet til både privat og professionelt brug.

Samsung Knox 2.7. er indbygget i XCover 4 og giver en højere grad af sikkerhed lige fra den pakkes ud af æsken og startes op. Dette, kombineret med Android 7.0 Nougat OS og et robust design, øger effektiviteten, ydeevnen og brugervenligheden og gør XCover 4 til en perfekt telefon til alle arbejdsmiljøer.

Fakta Galaxy Xcover 4 (2017): Samsung Galaxy XCover 4 er udstyret med en 1,4 GHz quad-core-processor med 2,0 GB RAM, 16 GB hukommelse, samt op til 256 GB plads med microSD. Den har en 5,0” HD TFT-skærm. Batteri i 2800 mAh (udskifteligt). 145,9 x 73,1 x 9.7mm. Bagsidekamera: 13 MP AF (F1.9), frontkamera: 5MP FF (F2.2), Operativsystem Android Nougat. Wi-Fi: a/b/g/n/ (2,4 / 5 GHz) Wi-Fi Direct, NFC (UICC), microUSB, USB 2.0, 3,5 mm stik til hovedtelefoner, Bluetooth V4.2, GPS + Glonass. Sensorer: Accelerometer, Proximity, Geomagnetic, RGB Light. IP68-certificering.

Samsung Galaxy XCover 4 vil være tilgængelig i butikkerne fra den 12. april til en vejledende pris på 2.199 DKK.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here