Nye mobiltelefoner

Samsungs Ultra Touch kombinerer det bedste fra to verdener

MED DEN MODERIGTIGE mobil Ultra Touch tilbyder Samsung det bedste fra to verdener. Den har nemlig både touch screen og slidetastatur. Samsungs nye topmodel inden for livsstilsegmentet bliver en af virksomhedens fokusmodeller i 2009. En ny skærmteknologi sikrer en bedre film- og multimedieoplevelse. Ultra Touch forventes at komme til Norden i maj. Samsung Ultra Touch offentliggøres lige inden, den internationale mobilmesse Mobile World Congress åbner i Barcelona, hvor Samsung præsenterer sin nye vision for touch screen-mobiler i frontlinjen.

”Vi viser vores fokus på at styrke vores udvalg af touch screen-mobiler yderligere ved at introducere flere valgmuligheder. Vi kan derfor tilbyde en mobil til hver livsstil, siger JK Shin, globalt ansvarlig for Samsungs mobildivision.

”Ligesom sine forgængere i Ultra-serien går Ultra Touch efter at redefinere opfattelsen af mobildesign og teknologi. Ultra har allerede positioneret sig som Samsungs livsstils-brand inden for mobiler.

Ultra Touch er livsstilmobilen med det bedste fra to verdener. Den er hverken-eller. Den er både-og. Den har både touch-screen og slide-tastatur. Og med den brede touch-screen er brugeren lynhurtigt klar til både at surfe på internettet og til at justere mobilen via de personlige genveje til favoritfunktionerne, de såkaldte widgets. Film- og multimedieoplevelsen i bredformat bliver endnu stærkere med en 2,8” OLED-skærm. Den giver Ultra Touch en særlig kontrastrig skærm – selv i stærkt sollys. Billedoplevelsen forstærkes desuden af hurtigere billedopdatering og mere naturlige farver. Touch screen’ens menusystem er med sin intuitive brugergrænseflade en videreudvikling i forhold til Samsungs Touchwiz-mobil.  Brugerens menuvalg bekræftes i øvrigt af en vibration på touch screen’en. Med 8 megapixel kamera, GPS-navigation, FM-radio, videokamera, musikafspiller og lynhurtigt mobilt bredbånd giver Ultra Touch begrebet multimedia helt ny mening.

Ultra Touch har naturligvis også alle de nødvendige funktioner, der skal til for at styre hverdagen og jobbet. Og bloggere kan nemt uploade deres seneste tanker eller billeder direkte fra Ultra Touch. Det første, man lægger mærke til ved Ultra Touch-mobilen, er dens store touch screen, som er lækkert indrammet af en smal, rød linje. Chassis’et taler sit eget, tydelige sprog om den kvalitet, det børstede metal tilfører. Tastaturet – i let genkendelig rød – er let at skyde frem på samme måde som kameraet, som mobilens underside skjuler. Ultra Touch findes også i en blå farveversion. På det nordiske marked til maj. Ultra Touch har mobilt bredbånd på 7,2 mbps, understøtter Quad-band og 3g og kan tilsluttes via Bluetooth 2.1 eller via usb 2.0. Den 2,8” store OLED-skærm har en opløsning på 240 x 400 pixels, er af typen wqvga og viser 16 mio. farver. FM-radio med RDS. Still-billedkamera med otte megapixels, autofokus og smil- og ansigtsgenkendelse.

Med cmos-sensor og dobbelt lysdiodefotolampe. Videooptagelse med 30 billeder pr. sekund og mulighed for at vise følgende filmtyper:  DivX  XviD  H.263  H.264  WMV9  MPEG4. Musikafspilleren har lydforbedringssystemet DNSe. Har musikgenkendelse. Understøtter de fleste lydformater og Bluetooth-stereo. GPS, indbygget Route 66. Geotagging. Intern hukommelse på 80 MB plus plads til 16 GB ekstra hukommelse. Microsoft active sync til Outlook.

Måler: 110 x 51.5 x 12.7 millimeter.

Comment here